کد خبر: 1387687
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
برای اولین بار در کشور؛

دایرةالمعارف دفاع مقدس استان مرکزی در دست تدوین است

گروه سیاسی: نماینده کمیته تفحص ستاد کل نیروهای مسلح در استان مرکزی از تدوین دایرةالمعارف دفاع مقدس استان برای سومین سال متوالی خبر داد.

علی جلالی، نماینده کمیته تفحص ستاد کل نیروهای مسلح در استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به تدوین دایرةالمعارف دفاع مقدس استان، گفت: تدوین این دایرةالمعارف برای سومین سال متوالی با جدیت در حال انجام است و بخش‌های اعظم اطلاعات آن جمع‌آوری شده و بخشی نیز در حال تحقیق و بررسی است.

وی بیان کرد: در این دایرة‌المعارف به‌صورت روزشمار نقش استان مرکزی در هشت سال دفاع مقدس از نظر کمک به رزمندگان، اعزام نیرو، تعداد شهدا و جانبازان و ... به تفکیک استانی، شهرستانی و فردی مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

جلالی تصریح کرد: این دایرةالمعارف برای اولین بار در استان‌های کشور تعریف شده و در حال تدوین است و در سطح استان مرکزی نیز این طرح تاکنون به لحاظ سرمایه حمایتی مردم و مسئولان پیشرفت خوبی داشته است.

نماینده کمیته تفحص ستاد کل نیروهای مسلح در استان، اعلام کرد: طرح تدوین دایرة‌المعارف دفاع مقدس طی یک بازه زمانی 5 ساله پیش‌بینی شده و در حال حاضر در سال سوم تدوین قرار دارد و در صورت حمایت از سوی مسئولان طی دو سال آینده به اتمام خواهد رسید.

وی با تشریح فعالیت این کمیته، اظهار کرد: در حال حاضر 266 مفقودالاثر در سراسر استان مرکزی وجود دارد که هنوز وضعیت این افراد مشخص نشده و وظیفه این کمیته جست‌وجو و پیدا‌ کردن پیکر مطهر شهدایی است که در عملیات‌های مختلف و در مناطق عملیاتی جنگی مفقود‌الاثر شده‌ و پیکرهایشان هنوز برنگشته است.

نماینده کمیته تفحص ستاد کل نیروهای مسلح در استان در پایان، اظهار کرد: کمیته تفحص در تلاش است تا از فعالان دوران دفاع مقدس و شهدایی که هنوز مفقودالاثر هستند اطلاعاتی جمع‌آوری کرده و با کمک اطلاعات، تفحص جدیدی در منطقه انجام دهد.

captcha