جهانبخش فرجی، قاری بینالمللی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در مورد مهمترین آرزوی قرآنی خود در سال 1393، گفت: مهمترین آرزوی بسیاری از فعالان عرصه قرآنی این است که شاهد ارتقای فعالیتهای قرآنی در سطح جامعه باشیم و به ویژه جامعه جوان کشور نیز به خواستههای برحق و انقلابی خود دست یابند.
وی با بیان اینکه در مناسبتهای مختلف جوانان انقلابی ارادت خود به امام(ره) و مقام معظم رهبری را به خوبی نشان دادهاند، افزود: مهمترین آرزوی بنده این است که جوانان بسیار بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گیرند، جوانان دارای مشکلاتی هستند که توجه بسیار بیشتر مسئولان را میطلبد، به دلیل ارتباطاتی که در جلسات قرآنی با شاگردان خود دارم از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شدهام و امیدوارم در سال جدید از بار این مشکلات کم شود.
این قاری بینالمللی تصریح کرد: آرزوی من این است که جوانان این سرزمین و به خصوص جوانان قرآنی بتوانند به راحتی اولین و بهترین مبنای خانواده که ازدواج است را انجام دهند و مشکلی در زندگی نداشته باشند، متاسفانه در این مورد بسیار ضعیف عمل شده است و ترس از این است که اگر رسیدگی نشود، دیر شود و کار از کار بگذرد.
فرجی بیان کرد: توجه ویژهای باید به جوانان قرآنی صورت گیرد و جایگاه آنها مشخص شود و برای آنها تصمیمات صحیحی اتخاذ شود؛ زمانی که یک کودک 13 ساله حافظ کل قرآن میشود، درک و استدلال او به اندازه یک مرد 40 ساله است، کودکانی که در مکاتب قرآنی به آموزش قرآن مبادرت میورزند، ذهن و فکر آنها به گونهای شکوفا میشود که میتوانند یک خانواده را اداره کنند و به یمن قرآن کریم برکتی در فکر آنها به وجود میآید که میتوانند یک جامعه را متحول کنند.
این داور مسابقات قرآن گفت: بحث فرهنگ و اقتصاد که لازمههای اصلی تشکیل خانواده برای جوانان است به حدی باید جدی شود که جوانان به راحتی و بدون دغدغه وارد فضای پاک خانواده شوند، اگر این کار صورت بگیرد، کمتر شاهد آفتها و آسیبهایی که امروزه در فضای مجازی بیداد میکند، خواهیم بود.
این قاری بینالمللی افزود: باید در سال جدید به جایی برسیم که دغدغههای جوانان و به خصوص جوانان قرآنی به طور کامل جدی گرفته شوند و در سالهای آینده شاهد گلایههای آنها از کمبود امکانات و توجهها نباشیم.
فرجی در ادامه در مورد وعدههایی که در سال 1392 از سوی مسئولان داده شد و اجرایی نشد نیز گفت: زمانی که وعدهای داده میشود، باید بر اساس یک هدف و برنامه وعده داده شود. شعار دادن کار بسیار راحتی است که هر کسی از عهده آن بر میآید؛ اما عملیاتی کردن این شعار داده شده مهم است.
وی با بیان اینکه باید خدا را شاکر باشیم که بزرگمردی زعامت امور کشور را در دست گرفته است که یک تنه کار هزاران تئورسین را انجام میدهد، اظهار کرد: وظیفه همه ما این است که تئوریهایی که توسط مقام معظم رهبری ارائه میشود را عملیاتی کنیم. متأسفانه ما در همان فضای شعاری باقی ماندهایم، بدون اینکه کوچکترین خروجی داشته باشیم.
این کارشناس قرآنی کشور تصریح کرد: بحث تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم یکی از وعدههایی بود که البته از سالهای گذشته آغاز شده بود، اما احساس میشود که سال گذشته کار چندانی برای عملیاتی شدن این وعده صورت نگرفت؛ وعدههایی که در بحث قرآنی داده میشود به دلایل مختلف کمتر جنبه عملیاتی به خود پیدا کرده است و یا اینکه در بحث عملیاتی عملکردی جهادی نداشتهایم.