کد خبر: 1387931
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴
فرماندار رشت تأکید کرد:

لزوم تقویت ستاد احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر

گروه اجتماعی: فرماندار رشت بر لزوم تقویت ستاد احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و گفت: ملت ما همانطور که در صحنه‌های جنگ سخت، توانست با کمترین امکانات ایستادگی کند، قطعاً در این صحنه نیز موفق خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سیدعیسی مهدوی، فرماندار شهرستان رشت روز گذشته، 25 اسفند در حاشیه نشست ستاد احیای فریضه امر به معروف و نهی که در فرمانداری رشت برگزار شد، ضمن بررسی علل و چرایی به‌وجود آمدن این ستاد، به حضور پرشور و حسینی‌وار ملت ایران در دوران دفاع مقدس اشاره و اظهار کرد: دشمنان ما هرگز نتوانستند ملتی که با تأسی به راه امام حسین(ع) مسیر خود را آغاز کرده شکست دهند و به ناچار جنگ نرم را در دستور کار خود قرار دادند که لازم است تمام نقشه‌ها و برنامه‌های آن‌ها مورد شناسایی قرار گرفته و با همان سلاح به مقابله با آن‌ها برخیزیم.

وی با تشریح جنبه‌های مختلف جنگ نرم، بیان کرد: هدف نظام مقدس اسلامی، عروج انسان و انسان‌سازی است و دشمن به نقش پاکدامنی انسان در مسیر عروج الهی پی برده است و آن را در دستور مهم‌ترین خط مشی‌های جنگ نرم خود قرار می‌دهد؛ همواره باید ارزش‌های اسلامی مورد هجوم دشمن را شناسایی کرده و چرایی تأکید دشمن بر نابودی آن را بررسی کرد.

مهدوی زنده نگه‌داشتن یاد شهدا را از ارزش‌های دیگری دانست و گفت: در جنگ نرم دشمن، بر راه‌های دوری از آن تأکید شده است.

این مقام مسئول برگزاری اردوهای راهیان نور و بازدید از مناطق جنگی 8 سال دفاع مقدس را از برنامه‌های مثبت دانست و از آن به‌عنوان روشی مؤثر در مقابله با شگردهای دشمن یاد کرد.

فرماندار رشت با تأکید بر لزوم تقویت ستاد احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: ملت ما همانطور که در صحنه‌های جنگ سخت، توانست با کمترین امکانات در مقابل دشمنان ایستادگی کند، قطعاً در این صحنه نیز موفق خواهد شد.

رئیس ستاد امر به معروف رشت همچنین بر لزوم هدف‌گذاری این ستاد تأکید کرد و افزود: تقویت شورای امر به معروف و نهی از منکر، انتخاب بازرسان بر اساس شاخص‌های تعریف شده، تشکیل اتاق فکر از سنین مختلف و نیز برنامه‌های ابلاغی به ائمه جمعه شهرستان‌ها جهت گسترش این فریضه در نمازهای جماعت و سخنرانی‌ها از جمله برنامه‌های این ستاد در آینده خواهد بود.

وی از شکست دشمن در جنگ نرم نیز گفت و عنوان کرد: مردم غیور کشورمان همواره با حضور پرشور خود در تمام صحنه‌ها از جمله در انتخابات و راهپیمایی‌ها، نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده و اقتدار و ایستادگی خود در خط اسلام را به جهانیان ثابت کرده‌اند که امید آن می‌رود با پیروی از خط اسلام و ولایت، بتوانیم در مقابل جنگ نرم دشمن نیز طعم پیروزی بار دیگر تجربه کنیم.

captcha