به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، ابوذر اکبری، نماینده اصحاب رسانه در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز در مورد فضای نقد و انتقاد در بین فعالان قرآنی
بیان کرد: اولین جمله از نقد من را یاد سخن مولیالموحدین علی(ع) میاندازد که فرمودند «در آشکار و نهان مرا نصیحت کنید». او که معصوم بود، خود را در مقابل دیگران برابر میدانست و همواره نفس را ملامت میکرد.
وی در ادامه سخنان خود در این زمینه بیان کرد: باید در بین فعالان و جامعه قرآنی کشور نقد گسترش پیدا کند زیرا به اصلاح ضعفها و بروز استعدادها منجر میشود.
اکبری ادامه داد: فرد قرآنی مسئولیت سنگینی بر عهده دارد و در این راه باید ساخته و پرداخته شود تا نماد خوبی برای قرآن باشد و نقد یکی از ابزارهائی است که این امکان را به او میدهد. انسان دور از نقد نمیتواند تعمیقبخش قرآن باشد زیرا قرآن خود عملکرد بشریت را از زمان خلقت آدم به نقد کشیده است.
وی اظهار کرد: روایت قرآن کریم ما را به عمق جان اعمال و کردار گذشتگان فرو میبرد و در ضمیر ناخودآگاه به اعمال خود و یک قضاوت درباره عملکرد خود در دادگاه وجدان یا همان نهاد حقجوی انسان میکشاند.
اکبری در پایان سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: چه زیبا میشود که نقد همکاران و یراران قرآنی را ابتدا از خود شروع کنیم و بپذیریم که خود را با نقد بسنجیم و مطابق عقل، شرع و قرآن به خود نمره بدهیم و قدر نقد دلسوزانه توأم با حق را به جان بخریم.