گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف شهرستان سربیشه از آماده شدن 60 زائرسرا در این شهرستان برای اسکان مسافران نوروزی خبر داد.

حمید بهاری، رئیس اداره اوقاف شهرستان سربیشه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: با توجه به شروع سفرهای نوروزی به بقاع متبرکه، امسال بیش از 60 زائرسرا با هدف اسکان زائران نوروزی در دو بقعه متبرکه شهرستان سربیشه آمادهسازی شده است.
وی اظهار کرد: از این تعداد 50 زائرسرا در آستان مقدس بیبی زینب خاتون(س)، 4 سوئیت، 10 زائرسرا و 4 سوئیت در مجتمع فرهنگی ـ مذهبی حضرت ابوالفضل(ع) برای استفاده زائران در اختیار مراجعان قرار میگیرد.
رئیس اداره اوقاف شهرستان سربیشه با اشاره به حضور بیشمار زائران در این دو بقعه متبرکه یادآور شد: امید است با اجرای طرح آرامش بهاری امسال زائران بقاع متبرکه سربیشه تعطیلات خوبی را سپری کنند.