کد خبر: 1388981
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴

برگزاری آیین تحویل سال در 26 بقعه متبرکه خراسان شمالی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی از برگزاری مراسم تحویل سال در 26 بقعه متبرکه این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: مراسم تحویل سال در 26 امامزاده و بقعه متبرکه در استان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به همزمانی ایام فاطمیه با عید باستانی نوروز، سفره هفت‌سین فاطمی با القاب مرضیه زهرا(س) شامل سلیمه، سیده النساء، سرالله، سرالعظمه، سعیده، ساجده و سماویه  همراه با معانی در این امامزادگان گسترده می‌شود.

مدیرکل اوقاف خراسان شمالی با اشاره به برگزاری  مراسم عزاداری فاطمه زهرا(س) در 31 امامزاده شاخص استان  عنوان کرد: در ایام فاطمیه دوم به مدت پنج شب مراسم عزاداری دخت پیامبر اکرم(ص) با حضور مداحان و سخنران استانی در دستور کار قرار دارد.

سهرابی یادآور شد: این سازمان به‌منظور برپایی دستجات و هیئت‌های مذهبی به‌صورت متمرکز در ایام فاطمیه در امامزاده‌ها آمادگی کامل دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح یاس نبوی در سطح استان گفت: در کنار 10 امامزاده شاخص نمایشگاه‌های کتاب با محوریت کتاب‌هایی در راستای معرفی و شناخت هرچه بهتر سیره فاطمی برپا می‌شود.

captcha