کد خبر: 1389391
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۱
از آغاز طرح آرامش بهاری تاکنون؛

بیش از 39 هزار زائر در امامزادگان نهبندان حضور یافتند

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف شهرستان نهبندان از حضور بیش از 39 هزار زائر در سطح بقاع متبرکه این شهرستان خبر داد و گفت: این زائران از 28 اسفند تاکنون به زیارت امامزادگان نهبندان مشرف شدند.


اسماعیل سلطانی‌دوست، رئیس اداره اوقاف شهرستان نهبندان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: امسال، مراسم سال تحویل با حضور پرشور زائران در سه بقعه متبرکه این شهرستان برگزار شد.



وی قرائت زیارت آل یاسین، دعای تحویل سال، پخش پیام مقام معظم رهبری و دعای کمیل را از برنامه‌های مراسم سال تحویل در امامزادگان نهبندان ذکر کرد و افزود: این مراسم امسال در آستان مقدس سید الحسین(ع)، سید علی(ع) و مسجد حضرت ابوالفضل(ع) با شکوه خاص برگزار شد.



رئیس اداره اوقاف شهرستان نهبندان آمار زائران بقاع متبرکه شهرستان نهبندان از ابتدای آغاز طرح آرامش بهاری تاکنون را حدود 39 هزار و 839 نفر عنوان کرد و افزود: این تعداد زائر در بازده زمانی 28 اسفند تا 4 فروردین 93 به زیارت بقاع متبرکه نهبندان مشرف شده‌اند.



سلطانی‌دوست با اشاره به بازدید میدانی از سطح بقاع متبرکه شهرستان یادآور شد: در حال حاضر طرح آرامش بهاری با آمادگی کامل نیروها در حال انجام است.

captcha