کد خبر: 1389445
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵
روشن خبر داد:

تشکیل کارگروه اقتباس نمایشی آثار دفاع مقدسی و انقلاب اسلامی

گروه هنر: منابع مکتوب و غنی در زمینه خاطرات و مستندات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی داریم و با تشکیل کارگروه اقتباس ادبی و نمایشی قصد استفاده مؤثر از آنها در تولیدات نمایشی را داریم.

سیدجواد روشن، مسئول دفتر ارزشیابی، مطالعات و پژوهش مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: در هفته پایانی سال گذشته نشست اعضای کارگروه اقتباس ادبی و نمایشی از آثار دفاع مقدس و انقلاب اسلامی برگزار شد و در آن برخی از کتاب‌های مورد نظر به منظور خلاصه‌نویسی و تبدیل شدن به طرح اولیه نمایشنامه انتخاب شدند.
وی ادامه داد: روند خلاصه‌نویسی و ارائه طرح اولیه نمایشنامه براساس کتاب‌های منتخب که عموماً موضوعی دفاع مقدسی و انقلاب اسلامی دارند در تعطیلات نوروز از سوی گروهی از کارشناسان و نمایشنامه‌نویسان سرشناس پیگیری شده است تا در فاز نهایی پس از تعطیلات، تبدیل به نمایشنامه شده و در نوبت تولید قرار گیرند.
روشن با اشاره به در اختیار داشتن منابع مکتوب و غنی در زمینه خاطرات و مستندات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی گفت: خوشبختانه انتشارات «سوره مهر» در این عرصه پیشتاز است و مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری دسترسی مناسبی به این مکتوبات دارد و لذا در سال آینده جلسات کارگروه و جریان اقتباس‌های نمایشی از آثار ادبی در حوزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی با قوت هر چه تمامتر پیگیری خواهد شد.

کارگردان نمایش «اگر سپیده سر زد» تصریح کرد: از مجموع کارهای اقتباسی که در دست داریم، کار بر روی دو طرح نمایشی به نسبت بقیه با جدیت بیشتری در حال انجام است و نگارش آنها در مرحله نهایی قرار دارد که به زودی وارد مرحله تولید خواهد شد.
وی در پایان در مورد ارزیابی عملکرد دفتر ارزشیابی، مطالعات و پژوهش مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در سال گذشته گفت: خوشبختانه با وجود مشکلات متعدد و به ویژه مضیقه مالی توانستیم به اهداف از پیش تعیین شده به شکل نسبی دست پیدا کنیم، هر چند که تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش داریم؛ پیش‌بینی ما در سال آینده انجام کارهای معوقه و اقدامات زیربنایی در زمینه تولید و عرضه آثار فاخر نمایشی با دو رویکرد دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است.

captcha