کد خبر: 1389720
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹

شرکت ۱۴۵۰ نفر در گفتمان‌های دینی سقز

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز از شرکت بیش از هزار و ۴۵۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموزان در گفتمان‌های دینی این اداره در سال ۹۲ خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد وحیدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: ۷۲ گفتمان دانش‌آموزی، دانشجویی حوزوی درسال ۹۲ به همت اداره تبلیغات اسلامی سقز برگزارشد.
وی افرود: این گفتمان‌ها در دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه سقز، بخش زیویه و دانشگاه علمی کاربردی، حوزه علمیه فاطمیه (س)، حوزه دینی امام شافعی (ره) اجرا شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز اعلام کرد: در مجموع بیش از هزار و ۴۵۰ نفراز از دانش‌آموزان، دانشجویان و خواهران طلبه در این گفتمان‌ها شرکت و مخاطب بودند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری گفتمان‌های دینی یادآور شد: مقابله با جنگ نرم دشمنان، پاسخ به شبهات حوزه اعتقادی و تلاش برای آگاه‌سازی نسل جوان از جمله اهداف برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس و دانشگاه‌ها بوده است.

captcha