کد خبر: 1389819
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۹

حماسه اقتصادی با فرهنگ‌سازی مناسب تحقق می‌یابد

گروه اجتماعی: فرماندار سمنان گفت: فرهنگ‌سازی مناسب بر اساس سبک زندگی اسلامی، تحقق حماسه اقتصادی را به همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حسن سعدالدین، فرماندار سمنان عصر دیروز، 9 فروردین در اولین نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان در سال جدید با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان محترم مجلس خبرگان و اعضای شورای انقلاب فرهنگی  در بخش فرهنگ اظهار کرد: اقتصاد و فرهنگ به‌عنوان دو رکن و پایه اساسی کشور در داشتن آینده‌ای روشن با اقتدار و عزت ایرانی است که باید از هم‌اکنون در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی فرهنگی در حوزه شهرستان تدوین و اجرایی شود.

وی از اهتمام ویژه رئیس جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در لبیک به منویات رهبری در نامگذاری شعار سال 93 به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی در بحث فرهنگ خبر داد و افزود: فرهنگ عمومی مردم ایران از شیوه زندگی پیامبران و ائمه اطهار(ع) و ولایت فقیه بر اساس اسلام ناب محمدی شکل گرفته است و اعضای ستاد باید با مدیریت جهادی توجه ویژه و زمینه‌ای مناسب برای جوشش فرهنگ عمومی مردم و عزم ملی را فراهم کنند.

وی از فعال شدن دبیرخانه شورا از ابتدای سال جدید خبر داد و گفت: اهمیت شورای فرهنگ عمومی به‌گونه‌ای است که می‌توان با فرهنگ‌سازی مناسب بر اساس سبک زندگی اسلامی مباحث اقتصادی را از دروازه فرهنگ به شکلی سریع‌تر و آسان‌تر محقق کرد.

محمدرضا سوقندی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان نیز در این نشست تدوین نقشه راه از سوی مقام معظم رهبری در بخش‌های اقتصاد و فرهنگ را مبتنی بر مباحث دانش بنیان برشمرد و گفت : باید تحقق حماسه اقتصادی و اقتدار فرهنگی بر اساس برنامه‌هایی با دستاوردهای علمی همراه باشد که نگاهی تخصصی و علمی و به دور از روزمرگی و سیاست زدگی را به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه این امر مبنای اعتدال در دولت تدبیر و امید و پایداری و ماندگاری اقدامات فرهنگی و اقتصادی است، متذکر شد: راهبردهای شورای فرهنگ عمومی استان در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی با شناسایی و بسیج ساختارهای موجود و استفاده از صابحنظران فرهنگی و اقتصادی است که در این راستا با جلب مشارکت عمومی و عزم ملی مردم و مسئولان از ظرفیت و نقش درون‌زا و برون‌گرای اصناف و بازاریان‌، تعاونی‌ها و کارگاه‌ها و بنگاه‌های کوچک و بزرگ و... در بحث تولید و توزیع و مصرف استفاده خواهد شد.

وی همسو کردن دستگاه‌های فرهنگی و ظرفیت ستادهای مختلف فرهنگی همچون ستاد امربه معروف، ستاد اقامه نماز، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ... در مسیر تحقق شعار سال خبر داد و متذکر شد: در این مسیر از ظرفیت دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی و ساختارهای شبه‌دولتی نیز در شورا استفاده خواهد شد.

وی استفاده از حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری توسط کارشناسان خبره و مسلط به مباحث فرهنگی را در شناسایی ظرفیت‌های موجود و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای و محله‌ای در بحث فرهنگ را از برنامه‌های اصلی شورا برشمرد و گفت: در فرهنگ اسلامی فرهنگ است که دیگر نهادها بر اساس آن شکل می‌گیرند اقتصاد، بازار، خانواده‌، فرهنگ جهاد و شهادت فرهنگ فاطمی و علوی و ... در زمینه فرهنگ اسلامی اجرایی و عمومی می‌شوند و در واقع فرهنگ زیربنا و جهت‌دهنده است.

captcha