کد خبر: 1389909
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ارشاد:

کمتر از 30 درصد اعتبارات وزارت ارشاد سهم رسانه‌های دیجیتال است

گروه فضای مجازی: کاراندیش‌مروستی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه‌های مختلفی دارد و نمی‌توان همه اعتبارات را صرف حوزه رسانه‌های دیجیتال کرد و کمتر از 30 درصد از اعتبارات، سهم حوزه رسانه‌های دیجیتال است.

علی‌اصغر کاراندیش‌مروستی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ارشاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به وضعیت فعالیت مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد، اظهار کرد: متأسفانه تاکنون دیدگاه‌ها مبنی بر این بود که مرکز رسانه‌های دیجیتال، مرکز آی تی وزارتخانه است و کمتر موضوع رسانه‌های دیجیتال مورد توجه قرار می‌گرفت.

وی ادامه داد: وظایف مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار گسترده است. این وظایف تاکنون برای مسئولان و مردم شفاف نشده است. وظایف این مرکز از سوی مقامات دولتی و مردم محول شده به صورتی که همچنان رو به افزایش است.

اعتبارات وزارت ارشاد، پاسخگوی مشکلات کشور نیست

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ارشاد تصریح کرد: برنامه‌های اعتباری که در قالب اعتبارات سالیانه دیده شده است، به دلیل مشکلات موجود کشور، پاسخگو نیست و متأسفانه هم‌اکنون در تنگنای شدیدی قرار داریم.

وی بیان کرد: امیدواریم با پیگیری‌ها و تلاش‌های انجام شده و با شفاف شدن این جایگاه برای مسئولان به ویژه مسئولان معاونت و برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و مقامات دیگر شاهد این باشیم که در سال‌های آینده اعتبار این بخش رو به افزایش باشد.

کاراندیش‌مروستی تصریح کرد: ما نباید در خصوص مرکز رسانه‌های دیجیتال به اعتبارات دولت متکی باشیم؛ چرا که این اعتبارات محدود است و مشکلات بسیاری را فراهم می‌کند.

اعتبارات دولتی باید به کمک رسانه‌های دیجیتال بیاید

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم شاهد پیشرفت‌هایی در حوزه رسانه‌های دیجیتال باشیم باید در قالب اعتبارات دولتی برنامه‌ریزی کنیم در غیر این صورت از دنیا عقب خواهیم ماند و مشکلات‌مان بیشتر خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ارشاد تصریح کرد: باید بیشتر به سمت این برویم که بخش خصوصی وارد میدان شود و به نوعی برخی امور را به آن واگذار کنیم. در این زمینه مجموعه دولتی باید بیشتر نقش برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت را داشته باشند.

وی بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذاری برخی امور به بخش خصوصی را آغاز کرده است که برگزاری نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال و فناوری اطلاعات نمونه موفق این سیاست بود.

تلاش‌مان رفع تنگنای مالی در وزارت ارشاد است

کاراندیش‌مروستی تصریح کرد: بودجه‌ای که سالانه بسته می‌شود، دیگر در طول سال نمی‌توان افزایش یا کاهش داد، تنها می‌توان تلاش کرد تا تخصیص بیشتری را برای اعتبارات حاصل کنیم. البته ما هم در سطح وزارتخانه تلاش کرده‌ایم تا تنگنای مالی‌مان را در حد توان و امکانات‌مان رفع کنیم.

وی بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخش‌های مختلفی دارد که می‌توان به سینما، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، حوزه هنری، فعالیت‌های قرآنی، کانون‌های مساجد، کتابخانه‌ها، کتاب، چاپ و نشر اشاره کرد و مرکز رسانه‌های دیجیتال یکی از حوزه‌های وزارتخانه است. بنابر این نمی‌توان همه اعتبارات وزارتخانه را صرف این حوزه کرد اما کمتر از 30 درصد اعتبارات وزارت ارشاد، سهم این حوزه است.

captcha