کد خبر: 1389937
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶
رضا آشتیانی:

برنامه‌های معارفی سیما در نوروز 93 جایگاه شایسته دارد

گروه هنر: یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت: در نوروز 93 تنها به برنامه‌های مفرح توجه نشده، بلکه موضوعات معارفی نیز در تولیدات سیما جایگاهی شایسته دارند.

رضا آشتیانی، بازیگر و تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه برنامه نوروز 93 به لحاظ کیفی رشد مطلوبی داشته، اظهار کرد: امسال موقعیتی پیش آمد تا توانستم برنامه‌های سیما را تا حدودی مشاهده کنم به ویژه برنامه‌های نمایشی را؛ برنامه‌هایی که توانسته بودند مخاطب وسیعی را جذب خود کنند، برای نمونه می‌توانم از کار بسیار پر مخاطب «پایتخت» نام برم که تقریبا تمام خانواده‌های را توانسته جذب خود کند، البته سریال «خوب، بد، زشت» نیز در جای خود قادر بوده در جذب مخاطب موفق باشد.

وی ادامه داد: اینکه چگونه برنامه‌های نمایشی امسال توانسته به چنین موفقیتی دست پیدا کند یک دلیل مهم دارد آن نیز این است که برای ساخت آن، زمان لازم صرف شده است و دیگر شاهد تعجیل در تولید نیستیم. درصورتیکه در سال‌های گذشته معمولا این کارها برای رسیدن به آنتن با مشکلات عدیده‌ای رو به رو بود. در ضمن در برنامه‌های امسال اکثر کارها از یگ گروه حرفه‌ای و کار بلد سود برده‌اند.

این بازیگر درباره دیگر برنامه‌های سیما نیز چنین نظر داد: موفقیت سیما در نوروز 93 تنها به برنامه‌های نمایشی خلاصه نمی‌شود، بلکه بخش‌های ورزشی سیما نیز از کیفیتی خوبی برخوردار است به ویزه برنامه «آقای گزارشگر» که در همین مدت محدود مخاطبان بسیاری را جذب خود کرده است. در کنار این برنامه‌های سرگرم کننده باید از برنامه‌های معارفی سیما به عنوان دیگر امتیازی دیگر در تولیدات نوروزی نام برد.

موفقیت برنامه‌های معارفی سیما در نوروز 93

وی ادامه داد: اینکه سیما سعی کرده در ایام نوروز هم از توجه به موضوعات معارفی غافل نباشد جای تقدیر دارد، زیرا معمولا اینگونه باب بوده که در تلویزیون تنها موضوعات شاد و مفرح محور آثار قرار گیرد، اما در سال 93 بخش‌های معارفی سیما هم جایگاهی ویژه در تولیدات دارند به ویژه در شبکه قرآن که ما نمود خوبی از نوروز را متناسب با روحیات اسلامی شاهد هستیم.

بازیگر فیلم «تلفن» اضافه داد: نکته دیگری که در برنامه‌های معارفی سیما در نوروز 93 نظر من را به خود جذب کرد، پرداخت غیر جذاب به موضوعات دینی است. رویکردی که سعی کرده بود مخاطبان نسل جوان را به سمت خود جذب کند. در این میان استفاده از کارشناسان خبره از دیگر امتیازات این برنامه بود که سعی داشتند به زوایای پنهان بسیاری از بخش های معارفی بپردازند.

آشتیانی در پایان بیان کرد: پرداختن به موضوعات دینی نباید تنها به ایامی خاص مذهبی خلاصه شود، زیرا این رویه در نهایت منجر به سطحی‌نگری و تکرار خواهد شد، اما اگر این برنامه همانند امسال در ایام نوروز هم روی آنتن رود به نگاه‌های جدید و جذابی دست پیدا خواهند کرد.

captcha