کد خبر: 1390080
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲

صدور 54 گواهی قرآنی در پیرانشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی پیرانشهر از صدور 54 گواهینامه قرآنی در رشته‌های آموزش پایه در این شهرستان خبر داد.

عمر ملامحمدی، مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی پیرانشهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: در نیمه دوم سال گذشته 154 نفر در کلاس‌های آموزش رشته‌های پایه‌ای کلام وحی شرکت کردند.

وی با بیان اینکه 54 نفر از این افراد موفق به دریافت گواهینامه آموزش قرآن و راهیابی به دوره‌های آموزشی سطوح بالاتر شدند، افزود: آموزش روخوانی، روان‌خوانی و فصیح‌خوانی از جمله رشته‌های آموزشی پایه است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر آموزش‌های قرآنی با اجرای هفت کلاس در رشته‌های پایه و یک کلاس در رشته حفظ 29 قرآن کریم در حال برگزاری است.
ملامحمدی با بیان اینکه هنوز برنامه‌ای برای نیمه اول سال از سوی سازمان ابلاغ نشده است، خاطرنشان کرد: تبلیغات اسلامی پیرانشهر فعالیت‌های قرآنی خود را به صورت مشارکت‌های مردمی پیگیری می کند.

مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی پیرانشهر اظهار کرد: هم‌اینک دو دوره تربیت معلم قرآن در این شهر از برنامه‌های سال گذشته در حال اجرا است که آزمون نهایی آن پس از اتمام مدت دوره آموزش شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود.

captcha