کد خبر: 1390208
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰

12فروردین روز تجلی مشارکت و همدلی واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود است

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام قابل با بیان اینکه یوم الله 12 فروردین سالروز استقرار و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، گفت: روز تجلی مشارکت و همدلی واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود است.

حجت‌الاسلام علی قابل، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه 12فروردین روز تجلی مشارکت و همدلی واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود است، اظهار کرد: این روز که به فرموده امام راحل عظیم‌الشان یوم‌الله است از رخدادهای عظیم و استثنایی تاریخ معاصر در همه پرسی مردمی و تعیین نوع و شکل حکومت خود در جهان است.
وی با بیان اینکه ملت آگاه، آزاده و فهیم ایران اسلامی در دوازدهم فروردین ماه سال 1358، با رأی قاطع آری و حداکثری خود به نظام جمهوری اسلامی ایران، انقلاب اسلامی خود را که در 22 بهمن 1357 پیروز شده بود، تثبیت کردند، افزود: ملت ایران در این روز  بر نوع و شکل حکومتی که مورد اتفاق همه مردم بود، مهر تأییدی زدند و آن را در تاریخ به ثبت و ضبط رسانده و به آن رسمیت دادند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: ملت سرافراز ایران در دهه چهارم از حیات طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی با عبوری موفقیت آمیز از سه دهه گذشته، دوازدهم فروردین امسال را در شرایطی پیش رو دارد که همه اقشار آن در کنار یکدیگر در پیشرفت، رشد و تعالی همه جانبه، متوازن و مستمر کشور نقش دارند.
وی ادامه داد: حرکت ملت ایران به واسطه مشارکت جوانان خلاق و پرانرژی نسل های دوم و سوم انقلاب اسلامی همراه با فرزانگان با تجربه و اندیشمند نسل اولی حرکتی رو به جلو بوده و تا رساندن این حکومت به دست صاحب‌الامر (عج) این حرکت را ادامه خواهند داد و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌ورزند.
قابل با گرامی داشتن 12 فروردین به عنوان روزی که خون شهیدان و تلاش‌های طاقت فرسای ملت ایران به ثمر نشست و پس از سال‌ها و قرن‌ها انتظار حکومت اسلامی در کشور عزیز ما شکل گرفت، خاطرنشان کرد: ملت قهرمان و شجاع ایران به رهبری بزرگ مرد تاریخ حضرت امام خمینی (ره) توانست در روز 12 فروردین با رای قاطع 98.2 درصدی خود، حکومت اسلامی و مردم سالاری دینی را مستقر و امید تمامی دشمنان را به یاس تبدیل نماید.

captcha