کد خبر: 1390309
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۱
طی سال 92 انجام گرفت؛

برگزاری 150 گفتمان دینی در ازنا

گروه اندیشه: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ازنا از برگزاری ۱۵۰ گفتمان دینی طی سال ۹۲ در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان، حجت‌‌الاسلام حشمت‌الله بیاتیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ازنا روز پنج‌شنبه، 15 فروردین از برگزاری ۱۵۰ گفتمان دینی طی سال ۹۲ در این شهرستان خبر داد و گفت: هدف از برپایی این گفتمان‌ها ارتقاء سطح آگاهی دانش‌آموزان، پاسخ گویی به شبهات و آشنایی هر چه بیشتر دانش‌آموزان با برنامه‌های نظام اسلامی است.
وی ارتقاء باورهای دینی و ارزش‌های اسلامی در جوانان و نوجوانان را از مهمترین اهداف برگزاری این گفتمان‌ها دانست و افزود: این گفتمان‌ها بسترسازی مناسب برای ایجاد تعامل بین جوانان و نوجوانان و استادان حوزه و دانشگاه، پاسخ به سوالات و کاستن از شبهات، خرافات و تقویت باورهای دینی، اعتقادی و فکری در مقابله با تهاجم فرهنگی بوده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ازنا ادامه داد: این گفتمان‌های دینی در مدارس، دانشگاه‌ها و مساجد این شهرستان با حضور اساتید حوزه علمیه قم و مراکز دانشگاهی با استقبال گسترده شرکت کنندگان برپا شد.
وی تصریح کرد: گفتمان‌های دینی مؤثرترین برنامه فرهنگ دینی است که معارف، ارزش‌های اهل بیت(ع)، فضائل اخلاقی و اخلاق اجتماعی را ترویج می‌کند و یکی از راهکارهای موثر در راستای بصیرت دهی، آگاهی‌بخشی و ارتقاء سطح بینش نوجوانان و جوانان است.
حجت‌الاسلام بیاتیان عنوان کرد: این گفتمان‌ها با همکاری اداره آموزش و پرورش و هیئت امنای مساجد برگزار و مورد استقبال جوانان و نوجوانان قرار گرفته است.
وی در پایان تصریح کرد: در مجموع طی سال گذشته ۱۵۰ گفتمان‌ دینی و همایش در موضوعات مذهبی، فرهنگی، اجتماعی، فقهی و خانواده، عفاف و حجاب، اخلاق اسلامی، نحله‌های انحرافی، شیطان پرستی، فرق ضاله، با بهره‌گیری از اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی برگزار شده است.

captcha