کد خبر: 1390791
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶
در سال گذشته؛

هزار برنامه قرآنی در دالاهو برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس تبلیغات اسلامی دالاهو در تشریح عملکرد قرآنی این اداره گفت: در سال گذشته در این شهرستان هزار برنامه قرآنی برگزار شده است.

حجت‌الاسلام سید‌جواد موسوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی دالاهو در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، از برگزاری 1000 برنامه قرآنی در این شهرستان در سال گذشته خبر داد و گفت: 3500 نفر در این شهرستان در این برنامه‌ها شرکت داشته‌اند، ترویج فرهنگ قرآن و آشنایی با مفاهیم کتاب الهی از جمله اهداف برگزاری این برنامه‌ها در این شهرستان بوده است.

وی افزود: هدف از اجرای این برنامه‌ها، آشنایی سطوح متفاوت مخاطبان در فراگیری نکات کاربردی در زندگی با استفاده از منابع معتبر تاریخ و تفسیر اسلامی بوده است.

رئیس تبلیغات اسلامی دالاهو هدف از برگزاری این کلاس‌ها را توجه دادن به کلام الهی دانست و عنوان کرد: آیات قرآن را در زندگی خویش سرلوحه قرار دهیم تا به سعادت و خوشبختی برسیم.

captcha