کد خبر: 1390855
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۱
امام جمعه منوجان تأکید کرد:

لزوم توجه به بُعد معنوی دانشگاه‌ها

گروه اجتماعی: حجت‎الاسلام رضوانی با تأکید بر اینکه تهذیب و اخلاق در بعد معنوی ‌دارای اهمیت فراوانی است، گفت: بعد معنوی دانشگاه نیز از جایگاه بسیار حساسی برخوردار است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‎الاسلام امین رضوانی، امام جمعه منوجان روز گذشته، 16 فروردین در دیدار رئیس و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد منوجان با وی، گفت: بعد معنوی دانشگاه جایگاه بسیار حساسی دارد و ‌در این مکان با رفتار دینی و معنوی، افراد اصلاح می‎شوند.
وی با تأکید بر اینکه تهذیب و اخلاق در بعد معنوی نیز دارای اهمیت فراوانی است، افزود: اعمال و رفتار انسان‎های بزرگ برای سایر افراد بسیار تأثیرگذار است.
حجت‎الاسلام رضوانی اظهار کرد: ما باید در عمل کارها را به‌خوبی و تنها برای رضای خداوند در راستای اعتلا و پیشرفت مملکت و درخشش جوانان خود در دنیا انجام دهیم.
امام جمعه منوجان بیان کرد: با توجه به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری اگر فرهنگ ما ارتقاء یابد به همه چیز دست می‎یابیم و در سایه آن مشکلات موجود برطرف می‎شود.
حجت‎الاسلام رضوانی اظهار کرد: بر همین اساس باید همواره در پی کار و تلاش باشیم و با نیرو و امید مضاعف در سال جدید حرکت کنیم تا در نهایت به پیشرفت و توسعه دست یابیم و جامعه‎ای پویا داشته باشیم.

captcha