کد خبر: 1391065
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹

برگزاری 127 مراسم ویژه شهادت حضرت فاطمه(س) در کردستان

گروه اجتماعی: رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان از برگزاری 127 مراسم سخنرانی و مداحی ویژه شهادت حضرت زهرا(س) در هیئات مذهبی، حسینیه‌ها و مساجد استان خبر داد.

علی خزایی، رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از برگزاری 127  مراسم سخنرانی و مداحی ویژه شهادت حضرت زهرا(س) در هیئات مذهبی، حسینیه‌ها و مساجد استان خبر داد و گفت: علاوه بر این 30  محفل قرآنی نیز در هیئات مذهبی برادران و خواهران استان برگزار می‌شود.
وی افزود: این ویژه‌برنامه‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ فروردین از سوی هیئات مذهبی و اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.
رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان ضمن قدردانی از هیئات مذهبی در برگزاری برنامه‌های ایام فاطمیه اعلام کرد: به‌مناسبت ایام دوم فاطمیه ویژه‌برنامه‌هایی در شهرستان‌های سنندج، قروه، بیجار و سریش‌آباد برگزار می‌شود.
وی برپایی 14 ایستگاه صلواتی در روز شهادت حضرت زهرا(س) در میادین اصلی شهرهای استان از دیگر برنامه‌های اجرایی شورای هیئات مذهبی استان کردستان است.

خزایی از آمادگی هیئات مذهبی کردستان برای تحقق پیام مقام معظم رهبری در سال 93 خبر داد و عنوان کرد: شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی باید با اثربخشی کار فرهنگی و با ایجاد انگیزه در هیئات مذهبی در اولویت‌ کاری قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قریب به 600 هیئت مذهبی در سطح استان فعالیت دارند، بیان کرد: این هیئات امسال برنامه‌ریزی خود را بر اساس تحقق پیام معظم‌له پیش می‌برند و فعالیت‌های دینی و مذهبی استان را به همراه ارتقاء فعالیت‌های فرهنگی در دستور کار خود قرار می‌دهند.
خزایی در پایان یادآور شد: باید با پیروی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای ترویج و اشاعه فرهنگ اسلامی و نهضت عاشورایی و همچنین بصیرت اسلامی بیش از پیش تلاش کنیم.

captcha