کد خبر: 1391093
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳
ملک‌محمدی:

برخورداری از روح سازندگی و ایمان، زمینه‌ساز تعالی در حوزه فرهنگ و اقتصاد است

گروه سیاسی: رئیس اداره ارشاد محلات اظهار کرد: از جمله شرایط اصلی برای دستیابی به اوج کمال و تعالی در حوزه فرهنگ و اقتصاد، برخورداری از روح سازندگی، ایمان و هوشمندی است.

مهدی ملک‌محمدی، رئیس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی محلات در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: امروز همه می‌دانند ملت ایران و جهان اسلام به سمت جهانی‌شدن تمدن اسلامی در حرکت است؛ لیکن سال 93 به‌عنوان یکی از سال‌های حساس در گذر تاریخی به شمار می‌آید.

فرهنگ و اقتصاد؛ دو بال تحرک و پویایی

وی با بیان اینکه در این راستا نامگذاری سال 93 از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، شعاری استراتژیک و کلیدی است، اظهار کرد:  فرهنگ و اقتصاد به منزله دو بال برای پیشرفت، تحرک و پویایی جامعه محسوب می‌شوند.

ملک‌محمدی ادامه داد: با توجه به اینکه فرهنگ و اقتصاد دو مقوله به هم پیوسته و جدانشدنی از یکدیگر بوده و جزء زیر ساخت‌های  اصلی برای شکوفایی هر جامعه در ابعاد مختلف محسوب می‌شوند؛ لذا پیشرفت این دو مقوله بر اساس آنچه که مقام معظم رهبری نیز اشاره داشتند در گرو عزم ملی و مشارکت آحاد مردم است.

دنیای امروز تشنه پیام اسلام است

وی با اشاره به اینکه دنیای پرتلاطم امروز، تشنه پیام اسلام و ترویج این فرهنگ در سراسر جهان است، افزود: در معرفی فرهنگ اسلامی به‌عنوان یک الگوی اصیل جهانی مسئولان فرهنگی باید بیش از همه بر ترویج سبک زندگی اسلامی، تحکیم بنیان خانواده، تقویت فضای عمومی کار، تلاش و نشاط اجتماعی و تقویت حقوق و اخلاق احترام به قانون در روابط اجتماعی همت گمارند.

رئیس اداره ارشاد محلات در پایان با بیان اینکه از جمله شرایط اصلی برای دستیابی به غایت کمال در حوزه فرهنگ و اقتصاد برخورداری از روح سازندگی، روح ایمان و هوشمندی است، یادآور شد: متولیان و دست‌اندرکاران عرصه فرهنگ و اقتصاد در اجرای برنامه‌ها باید به این سه مهم توجه ویژه داشته باشند و با هم‌اندیشی و مدیریت جهادی بیش از پیش عرصه را برای پیشرفت‌های اقتصادی و فرهنگی هموار سازند.

captcha