کد خبر: 1391168
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷

برگزاری دوره آموزش حفظ قرآن در دارالقرآن شهرداری اسلامشهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش حفظ قرآن کریم ویژه بانوان نخبه در دارالقرآن شهرداری اسلامشهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، دوره آموزش حفظ قرآن کریم ویژه بانوان نخبه با حضور 26 نفر شرکت‌کننده از شنبه 16 فروردین‌ماه در این مؤسسه قرآنی آغاز شده است.

برگزاری این دوره ویژه بانوان نخبه است که به‌طور فشرده با مربیگری معصومه اردکانی، حافظ کل قرآن کریم اقدام به حفظ قرآن می‌کنند.

برنامه شرکت‌کنندگان این دوره بدین نحو است که از ابتدای جزء 1،  روزانه دو صفحه از قرآن را به همراه ترجمه و تفسیر، حفظ می‌کنند.

در پایان هر جزء آزمون شفاهی و کتبی از سه بخش حفظ، ترجمه و تفسیر برگزار خواهد شد و افرادی که موفق به کسب حد نصاب امتیاز یعنی کسب 80 امتیاز به بالا از 100 امتیاز شوند، می‌توانند به حفظ ادامه اجزاء بپردازند.

واحد بانوان این مؤسسه به‌منظور ارزیابی استعداد و توانایی تمامی شرکت‌کنندگان، ابتدا اقدام به برگزاری یک دوره آزمایشی به مدت سه ماه کرد که این دوره آزمایشی در زمستان 1392 با موفقیت برگزار شد.

خبرنگار: معصومه فتح‌اللهی

captcha