کد خبر: 1391576
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
در سال گذشته؛

31 وقف در کرمانشاه ثبت شد

گروه اجتماعی: در سال گذشته 31 وقف در استان کرمانشاه به ثبت رسیده است که نسبت به سال قبل از آن، افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، صبح امروز، 18 فروردین در نشستی حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر حسینی اراکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با اشاره به نقش رسانه در ترویج وقف و نقش عظیم آن، گفت: در سال گذشته 31 وقف در استان به ثبت رسیده است که نسبت به سال قبل از آن از افزایش خوبی در این خصوص برخوردار بوده‌ایم.

وی در ادامه در تشریح برنامه‌های اجرایی در ایام نوروز در قالب طرح آرامش بهاری و سوگواره یاس نبوی در استان افزود: طرح آرامش بهاری از 28 اسفند سال گذشته در 22 بقعه شاخص استان به اجرا درآمد که در این خصوص 86 روحانی به استان اعزام شدند که 56 روحانی تنها مختص سوگواره یاس نبوی در استان بوده‌اند.

حجت‌الاسلام حسینی اراکی به توزیع 150 هزار جایزه در قالب طرح قرآن بخوان و جایزه بگیر بین کودکان اشاره کرد و افزود: در راستای امر یاد شده نیز 10 هزار جلد خطبه فدکیه چاپ شده است.

مدیرکل اوقاف کرمانشاه با اشاره به این‌که در طول ایام نوروز یک میلیون و 400 هزار نفر از درون و بیرون استان مهمان بقاع متبرکه بوده‌اند، اظهار کرد: 15 بقعه سلسله مراتب یاس نبوی را به اجرا درآورده‌اند همچنین در این ایام 7 نمایشگاه کتاب در بقاع متبرکه برپا شده است.

وی گفت: در قالب طرح سوگواره یاس نبوی در 2 بقعه متبرکه استان در شب شهادت حضرت زهرا(س) به بیش از 4 هزار نفر اطعام داده شده و در این راستا 21 سخنران، سخنرانی داشته‌اند، همچنین در 14 بقعه سوگوراه یاس نبوی برگزار شده که در 7 بقعه همایش ویژه بانوان برگزار شده است.

حجت‌الاسلام حسینی اراکی افزود: در راستای برنامه‌های یاد شده در قالب طرح سوگواره یاس نبوی، سخنرانی آیت‌الله ممدوحی، آیت‌الله دری نجف‌آبادی و حجت‌الاسلام شرفخانی در مسجد نبی طاقبستان را داشته‌ایم.

مدیرکل اوقاف کرمانشاه به اسکان 2 هزار نفر در کمپ‌های اسکان موقت در طرح آرامش بهاری و سوگواره یاس نبوی، وقف‌های جدید، اجرای مراسم تحویل سال در 22 بقعه و پخش پیام مقام معظم رهبری در 14 بقعه شاخص استان، اجرای برنامه لحظه تحویل سال در مزار شهدا با عنوان عطر فاطمی و قرائت دعای ندبه در کنار مزار شهدا، آماده‌سازی مسجد بید سرخ برای اسکان مهمانان نوروزی و برپایی غرفه‌های پاسخگویی به سؤالات شرعی مسافران در مجموعه طاقبستان در این ایام در قالب طرح یاد شده، اشاره کرد.

وی به توزیع کتاب در خصوص اقتصاد اسلامی و ترویج اجرای هرچه بهتر شعار سال میان ادارات استان اشاره کرد و گفت: سعی کنیم با عمل نه با شعار نشان دهیم که سرباز ولایت هستیم و در خصوص تحقق نام سال تلاش کنیم.

captcha