کد خبر: 1391959
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۲
قرآن‌کیش عنوان کرد:

آموزش مجموعه‌ای از آموزه‌های دینی و اخلاقی در نمایش «آدم آهنی»

گروه هنر: نمایش کودک و نوجوان «آدم آهنی» به نویسندگی و کارگردانی مهرداد قرآن‌کیش که از فردا چهارشنبه 20 فروردین در حوزه هنری اجرای خود را آغاز خواهد کرد، به آموزش مجموعه‌ای از آموزه‌های دینی و اخلاقی می‌پردازد.

مهرداد قرآن‌کیش، نویسنده و کارگردان تئاتر کودک و نوجوان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)  با اعلام این خبر گفت: کارگردانی و اجرای نمایش کودک «آدم آهنی» دومین همکاری من پس از نمایش «زیرگنبد کبود» با دفتر تئاتر کودک و نوجوان حوزه هنری است که از فردا چهارشنبه 20 فروردین اجرای آن در تماشاخانه مهر آغاز خواهد شد.
وی گفت:  این نمایش در فضایی فانتزی مورد علاقه کودکان و نوجوانان روایت می‌شود که در آن خواهر و برادری مخترع دست به خلق یک ربات دست‌آموز می‌زنند تا در کارهای خانه به آنها کمک کند اما چیزی نمی‌گذرد که پی می‌برند وجود این آدم آهنی در خانه آنها ایجاد مشکل کرده است و باید به فکر رفع این مشکلات باشند.
قرآن‌کیش تصریح کرد: علیرغم داشتن فضایی خیالپردازانه و فانتزی در کار، اما این نمایش سرشار از نکات تربیتی و اخلاقی منطبق با آموزه‌های دینی و اسلامی برای کودکان و نوجوانان است به این شکل که آدم آهنی در این نمایش مظهر سنگدلی، آزار و اذیت، تفرقه و بددلی در نظر گرفته شده است که اشخاص نمایش باید به نوعی به مقابله با آن بپردازند.
این کارگردان تئاتر کودک و نوجوان با اشاره به این که در این نمایش بنا بر اقتضای آثار فرهنگی و هنری کودک و نوجوان به غیرمستقیم‌گویی و پرهیز از شعار روی آورده‌ایم گفت: مسائل مختلف تربیتی و اخلاقی همچون اجتناب از دروغگویی، تفرقه‌انگیزی و پرهیز و ممانعت از آزار و اذیت همسایگان و همنوعان در زیرمتن این نمایش مورد تأکید است که امیدوارم با توجه به ساختار شاد و موزیکالی که برای این نمایش در نظر گرفته شده است مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.
قرآن کیش گفت: اجرای این نمایش در نوبت صبح در تماشاخانه مهر حوزه هنری خواهد بود که امیدواریم تا زمان تعطیلات تابستانی مدارس ادامه پیدا کند؛ رزرو بلیط این نمایش از طریق هماهنگی اولیای مدارس صورت خواهد گرفت که به این منظور علاقه‌مندان می‌توانند با شمار تلفن 09191080431 تماس حاصل کنند.

captcha