
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، شیرزاد نعمتینیا، مدیر حوزه هنری لرستان امروز، 19 فروردین در جریان دیدار هنرمندان لرستانی با نماینده ولی فقیه در استان که در خرمآباد برگزار شد، با تبریک بهمناسبت روز هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهید اهل هنر مرتضی آوینی، گفت: شهید مرتضی آوینی به عنوان یک هنرمند شهید نگاهش به هنر و دیدگاه او نسبت به تعریف هنر متفاوت بود و وی هنر را قدسی میدانست.
وی اضافه کرد: هنرمندان در طول دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس نقش خود را به خوبی ایفا کردند و از همان اولین روزهای پیروزی انقلابی دست به تولید آثار هنری انقلابی و اسلامی زدند.
نعمتینیا اضافه کرد: کارهایی که هنرمندان با نام انقلاب اسلامی خلق کردند کارهای درخشانی است که در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.
وی گفت: با شهادت شهید آوینی که خود وی نیز از بنیانگذاران حوزه هنری بود سالروز شهادت این شهید هنرمند به نام هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شد.