کد خبر: 1392056
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
حجت‌الاسلام سراج بیان کرد:

«عزم ملی و مدیریت جهادی»؛ مهم‌ترین رکن پیام امسال

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ایلام، اظهار کرد: داشتن «عزم ملی و مدیریت جهادی»، مهم‌ترین رکن پیام امسال برای تحقق اهداف اقتصادی و فرهنگی است.

حجت‌الاسلام شمس‌الله سراج، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: پیام رهبری و بیانات ایشان در ابتدای سال 93 در واقع در بر دارنده 3 موضوع بسیار مهم است که خیلی‌ها تصور می‌کنند که این پیام 2 موضوع را در دل خود جای داده است و همان موضوع که کمتر در جامعه به آن پرداخته می‌شود از سایر موارد مهم‌تر است.
وی افزود: داشتن «عزم ملی و مدیریت جهادی»، مهم‌ترین رکن این پیام است که اگر به آن توجه نشود، تحقق اهداف اقتصادی و فرهنگی ناقص خواهند ماند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه متأسفانه در سال‌های گذشته علی‌رغم نامگذاری‌ها، بسیاری از شعارها محقق نشد، گفت: از طریق آسیب‌شناسی این موضوعات باید پی‌ببریم که چرا در پیاده‌سازی منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال‌های گذشته خیلی موفقیت نداشته‌ایم.
حجت‌الاسلام سراج بیان کرد: علت عدم موفقیت در سال‌های گذشته و عدم تحقق شعارها در آن سال‌ها، نبود عزم ملی و مدیریت جهادی بوده است و امسال به درستی از سوی رهبری این موضوع مهم مطرح شد.
وی با بیان اینکه تا وقتی که مردم پای کار نیایند، تحقق شعار سال‌ها به تنهایی از سوی دولت بر نمی‌آید و تلاش دولت کارساز نخواهد بود، گفت: اگر روحیه مصرف‌گرایی توسط مردم اجرایی نشود مسئولان نمی‌توانند موفق باشند چرا که خیلی از مشکلات توسط خود مردم حل می‌شود و مسائلی همچون اقتصاد مقاومتی و سبد کالای خانوار‌ها باید از طریق خود مردم حل و تنظیم شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام، افزود: در نام‌گذاری امسال و شعار سال در بحث مدیریت اقتصادی کلان به نوعی مردم نیز فراخوانده شده‌اند که در حقیقت همان داشتن عزم ملی است، پایه‌های اساسی تحقق پیام امسال خود مردم هستند.
وی با اشاره به اینکه دولتمردان نیز برای تحقق شعار امسال باید در درجه اول به بحث‌های فرهنگی و اقتصاد مقاومتی اعتقاد داشته باشند، گفت: این شعارها و نام‌گذاری سال‌ها آثار دراز مدتی را به همراه دارند، امیدواریم در سال‌های آینده ثمره این نام گذاری‌ها را ببینیم.

captcha