کد خبر: 1392412
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹

برگزاری جشنواره منطقه‌ای مرزداران غیور در سرپل ذهاب

گروه اجتماعی: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب از برگزاری جشنواره منطقه‌ای مرزداران غیور در این شهرستان خبر داد.

نادر گهواره، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرپل ذهاب در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، از برگزاری جشنواره منطقه‌ای موسیقی مرزداران غیور با حضور هنرمندان استان‌های کرمانشاه، کردستان، همدان، ایلام، لرستان و آذربایجان غربی خبر داد و گفت: افتتاحیه این جشنواره 31 فروردین در تالار انتظار شهر کرمانشاه و برنامه‌های این جشنواره 1 و 2 اردیبهشت در شهرستان سرپل ذهاب برگزار می‌شود.

وی از ارسال 73 اثر به دبیرخانه جشنواره موسیقی در این شهرستان خبر داد و افزود: ارسال این آثار به‌صورت لوح‌های فشرده بوده که در بازبینی این آثار از مجموع اثرات ارسالی 30 اثر پذیرفته شده است.

گهواره اظهار کرد: آثار یاد شده به معاونت هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارسال و توسط داوران رشته موسیقی استان بازبینی شده است.

رئیس اداره ‌ارشاد ‌سرپل ذهاب گفت: این آثار در بخش‌های سنتی، محلی و مقامی در قالب حماسی و مقاومت و با زبان‌های کردی، آذری و لری است.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد وحدت، اتحاد و همبستگی میان اقوام به‌واسطه موسیقی دانست و اظهار کرد: از دیگر اهداف مهم برگزاری این جشنواره بیان رشادت‌ها، ایثار و سلحشوری رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس در مرزداری و مرزبانی از مرزهای کشورمان از زبان هنر است.

captcha