کد خبر: 1392451
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳

برگزاری همایش تکریم مادران و همسران شهدا در زنجان

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید زنجان از برگزاری همایش تکریم مادران و همسران شهدا همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد.

امیرعلی نیک‌بخش، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که سال‌روز وفات حضرت ام‌البنین(س) در تقویم رسمی کشور، به نام روز تکریم مادران و همسران شهدا نام‌گذاری شده است، گفت: بر همین اساس، هر سال، ویژه‌برنامه‌های مختلفی در راستای بزرگداشت مقام شامخ شهدا و همچنین تکریم مادران و همسران این دلیرمردان تاریخ کشور در سراسر ایران برگزار می‌شود.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سراسری که از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران برای برگزاری در استان‌های مختلف کشور برنامه‌ریزی شده است، برپایی همایش‌هایی برای تکریم همسران و مادران شهدای 8 سال دفاع مقدس است که استان زنجان نیز آن را برگزار خواهد کرد.

مدیرکل بنیاد شهید استان با بیان این‌که این همایش در شهرستان‌های زنجان برگزار می‌شود، ابراز کرد: سال‌روز وفات حضرت ام‌البنین(س) در سال جاری، همزمان با 24 فروردین بوده و به همین مناسبت، همایش تکریم مادران و همسران شهدای استان زنجان نیز در این روز برگزار می‌شود.

نیک‌بخش تصریح کرد: در همین راستا، از مادران و همسران شهدای شهرستان‌های زنجان، ابهر، خرمدره، خدابنده، ماهنشان، سلطانیه، طارم و صائین‌قلعه دعوت به‌عمل آمده است تا در همایش‌های شهرستانی تکریم حضور یابند.

وی یادآور شد: فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان، همزمان با 24 فروردین امسال، میزبان مادران و همسران شهدای این شهرستان بوده و حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی، امام جمعه زنجان، در این همایش به بیان بخشی از ایثارگری‌های آنان در 8 سال دفاع مقدس خواهد پرداخت.

این مقام مسئول در پایان گفت: در راستای بزرگداشت مقام مادران و همسران شهدا، دیدارهایی در طول دو هفته آینده در قالب طرح سپاس، از سوی مسئولان بنیاد شهید استان با خانواده‌های شهدا صورت خواهد گرفت.

captcha