کد خبر: 1392791
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۹
کریمی‌فر تأکید کرد:

لزوم آشنایی نسل جوان با سیره علوی و فاطمی

گروه اندیشه: مدیر‌کل آموزش و پرورش لرستان اظهار کرد: در حوزه فرهنگ و اندیشه باید با مشی اعتدال سیره علوی و فاطمی را به نسل جوان و نوجوان منتقل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گودرز کریمی‌فر، مدیر‌کل آموزش و پرورش لرستان روز گذشته، 21 فروردین در جمع معاونان پرورشی مناطق و شهرستان‌های استان لرستان گفت: در سالی که به تدبیر مقام معظم رهبری تحت عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است باید تلاش کرد تا منویات مقام معظم رهبری  را در عمل به‌منصه ظهور رساند.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب  در پیام نوروزی خود فرهنگ را مهم‌تر از اقتصاد بیان کرده چرا‌که فرهنگ اساس و زیربنای توسعه همه جانبه کشور است و رمز موفقیت و پیشرفت در هر عرصه‌ای منوط به زمینه‌سازی مناسب فرهنگی است.
کریمی‌فر ادامه داد: در شرایطی که دشمنان اسلام تلاش می‌کنند تصویر نادرستی از اسلام را به نمایش بگذارند و در عرصه فرهنگی جنگ تمام عیاری را ‌علیه اعتقادات و باورهای نسل جوان ما به راه انداخته‌اند رسالت و مسئولیت معاونان پرورشی و نیروهای فرهنگی مضاعف می‌شود.
کریمی‌فر با اشاره به سیاست مقام عالی وزارت در‌خصوص توسعه فرایند پرورشی افزود: تربیت و امور پرورشی مسئله‌ای فرایندی است و باید با عزم ملی و با مشارکت و هم‌دلی عمومی در‌نظر گرفته شود.

وی جزیره‌ای فکر ‌و کار کردن را به نفع تعلیم و تربیت ندانست و اظهار کرد: باید فرهنگ اعتدال در گفتار و کردار ما با توجه به سیره علوی و فاطمی تجلی پیدا کند.
وی سیره و روش پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) را بهترین الگو برای معاونان پرورشی ذکر کرد و گفت: اخلاق‌مداری، پرهیز از خشونت و بداخلاقی، مثبت‌اندیشی، توسعه و تعمیق باورهای اعتقادی، توسعه فرهنگ نماز و پرورش استعدادهای نهفته دانش‌آموزان از جمله اموری است که باید با ظرافت و دقت مورد توجه قرار گیرند.
مدیر‌کل آموزش و پرورش لرستان رسالت‌ تعلیم و تربیت را مهم و حیاتی برشمرد و افزود: باید با برنامه علمی و پژوهشی و جامع‌نگری منویات مقام معظم رهبری را در عمل اجرایی کنیم.
کریمی‌فر شعارزدگی و توجه به کمیت‌گرایی را آفت حوزه پرورشی خواند و گفت: باید نظارت‌ها را  در حوزه فرهنگی ـ هنری و اقامه نماز تقویت کرد و در برگزاری نمازهای جماعت جدیت به خرج داد تا دانش‌آموزان با میل و رغبت در این برنامه مشارکت کنند.
وی بهسازی و پاکسازی نمازخانه‌ها را در رغبت و توجه دانش‌آموزان به اقامه نماز مهم برشمرد و اضافه کرد: باید تصویر مطلوبی از مسائل دینی به نمایش گذاشته شود و از افراط  و تفریط جلوگیری شود.

کریمی‌فر در پایان یادآور شد: محور حرکت دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت تحقق منویات رهبری و  سیاست‌های چهارگانه مقام عالی وزارت است و باید  همت کرد تا تدبیر و امید را در شریان حیاتی جامعه جاری ساخت.

captcha