کد خبر: 1393004
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱

آغاز ارزشیابی مؤسسات قرآنی رباط کریم توسط اداره تبلیغات اسلامی

خبرنگاران افتخاری/ عابد اسماعیل‌زاده: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رباط کریم با همکاری نماینده اتحادیه مؤسسات قرآنی این شهرستان درنظر دارند در سال جدید از مؤسسات و مراکز قرآنی بازدید کرده و از چند و چون مشکلات و کیفیت کارهای آنان مطلع شوند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عابد اسماعیل‌زاده، کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی رباط کریم و زهرا درخشانی، نماینده اتحادیه مؤسسات قرآنی شهرستان، با حضور در مؤسسات قرآنی، از فعالیت‌ها و آموزش‌های این مؤسسات بازدید کردند.

وی گفت: امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در سال جدید با همت و مدیریت جهادی که مورد نظر مقام معظمرهبری نیز است در امر آموزش تخصصی قرآن کریم با جدیت وارد عرصه خواهد شد.

یادآور می‌شود، مؤسسات، قرآن و عترت، راهیان قرآن و مکتب نرگس چند مؤسسه‌ای هستند که تا کنون مورد ارزشیابی قرار گرفته‌اند.

captcha