کد خبر: 1394482
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰
حجت‌الاسلام حشمتی:

جشنواره رسانه‌های قرآنی اسفندماه برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید بر کارآمدی جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های قرآنی، از برگزاری این جشنواره در اسفندماه خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های قرآنی تاثیر به‌سزایی در ارزیابی عملکرد رسانه‌هایی دارد که در این عرصه مقدس فعالیت می‌کنند.
وی عنوان کرد: از این رو شایسته است که دوره جدید جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های قرآنی هم‌چون ادوار گذشته، همراه با ارتقای کیفی برپا شود و این معاونت هم‌اکنون با برنامه‌ریزی تیم‌ رسانه‌ای خود در حال آماده‌سازی مقدمات اجرای آن است.
حجت‌الاسلام حشمتی با اشاره به زمان برپایی این جشنواره تصریح کرد: به طور معمول این جشنواره در اسفندماه برگزار می‌شد و البته پیشنهاداتی برای برپایی آن در بهمن‌ماه و دهه فجر نیز ارائه شد که به خاطر تراکم برگزاری جشنواره‌ها در بهمن‌ماه، اسفند زمان مناسب‌تری است، برای برگزاری این جشنواره انتخاب شد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: برپایی این جشنواره‌ها گامی در جهت‌ قدردانی از اصحاب رسانه است که در حوزه دینی و قرآنی به پوشش اخبار و رویدادهای قرآنی اقدام می‌کنند.

captcha