کد خبر: 1394850
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸
همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س)؛

جشن بزرگ «میلاد کوثر» در استان مرکزی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی از برگزاری جشن‌ میلاد کوثر همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) در استان خبر داد.

سرهنگ اسماعیل غلامی، معاون روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: به‌مناسبت ایام ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س) جشن‌های میلاد کوثر در سطح شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشن میلاد کوثر در اراک، بیان کرد: این جشن با حضور عموم مردم و سخنرانی حجت‌الاسلام تراشیون یکشنبه، 31 فروردین‌ماه جاری مصادف با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) در سالن ورزشی پنج مرداد اراک برگزار خواهد شد.

غلامی تصریح کرد: همچنین جشن میلاد کوثر در شهرستان کمیجان با سخنرانی عبدالهی و حضور گسترده بانوان بسیجی و عموم مردم شهرستان در سالن امام حسین(ع) برگزار می‌شود.

معاون روابط عمومی سپاه روح‌الله استان در ادامه اظهار کرد: جشن میلاد حضرت فاطمه(س) همزمان با سالروز ولادت این بانوی بزرگوار در شهرستان محلات با سخنرانی اسماعیلی در سالن شهید صفری، در زرندیه با سخنرانی تقوی در محل مسجد صاحب‌الزمان(عج) مأمونیه و در فراهان با سخنرانی سیدعبدالمومن موسوی  در محل سالن تربیت بدنی فرمهین میزبان عموم مردم خواهد بود.

غلامی در ادامه از برگزاری جشن میلاد کوثر در ساوه در محل دانشگاه آزاد، آشتیان با سخنرانی حجت‌الاسلام میرباقری در سالن پذیرایی امام رضا(ع)، شازند با حضور حجت‌الاسلام برادران در حسینیه مسجد جامع، دلیجان با سخنرانی زجاجی در محل سالن سوم خرداد و خمین با سخنرانی حجت‌الاسلام حبیبی در محل مصلی امام خمینی(ره) شهرستان همزمان با 31 فروردین مصادف با سالروز ولادت این بانوی بزرگوار خبر داد.

معاون روابط عمومی سپاه روح‌الله استان در پایان، برگزاری جشن کوثر در مصلای ولایت تفرش با سخنرانی حجت‌الاسلام محسن تاج‌لنگرودی و شهرستان خنداب با سخنرانی عظیمی در محل سالن شهید فهمیده این شهرستان را از دیگر برنامه‌های این ایام عنوان کرد.

captcha