کد خبر: 1394978
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳
تسلیمی خبر داد:

برگزاری محفل انس با قرآن در ناحیه مقاومت حبیب‌ابن مظاهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: ناحیه مقاومت حبیب‌ابن مظاهر به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) محفل انس با قرآن را برگزار خواهد کرد.

حسن تسلیمی، مسئول مرکز قرآن و عترت ناحیه مقاومت حبیب‌ابن مظاهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه روز جمعه، 29 فروردین‌ماه محفل انس با قرآن در این ناحیه برگزار خواهد شد، گفت: این محفل با حضور قاریان ممتاز و بین‌المللی برگزار می‌شود.
وی افزود: در بخشی از این مراسم حبیب‌الله تاج‌زاده، قاری بین‌المللی کشور به تلاوت آیاتی از کلام‌الله وحی خواهد پرداخت و در ادامه آن نیز برنامه تفسیر قرآن کریم توسط حجت‌الاسلام والمسلمین اصغر عباسی‌کیا، از اساتید دانشگاه علوم قرآن و حدیث اجرا خواهد شد.
مسئول مرکز قرآن و عترت ناحیه مقاومت حبیب‌ابن مظاهر با بیان اینکه این محفل نورانی از ساعت 18 عصر آغاز و تا قبل از اذان مغرب ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: تلاوت محمدرضا ابوالقاسمی، قاری ممتاز کشور بخش دیگری از این محفل انس با قرآن کریم است و در ادامه آن نیز یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مداحی خواهد پرداخت.
تسلیمی بیان کرد: با توجه به تصمیمی که سال گذشته در شورای برنامه منطقه 17 تهران گرفته شد، مقرر شد هر ماه یک محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان و حافظان قرآن کریم برگزار شود که این محفل در راستای آن تصمیم‌گیری است.
وی گفت: سال گذشته دو محفل انس با قرآن در ماه‌های پایانی سال برگزار شد و امسال بنا داریم که این محافل به صورت منظم ادامه داشته باشد.
یادآور می‌شود، محل برگزاری این محفل که به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) برگزار می‌شود، در امامزاده حسن(ع) واقع در منطقه 17، خیابان قزوین، خیابان امین‌الملک است.

captcha