کد خبر: 1395521
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶

نام‌نویسی 960 لرستانی برای شرکت در آزمون ورودی مدارس علمیه

گروه اندیشه: آزمون ورودی مدارس علمیه استان لرستان در بخش برادران جمعه، 29 فروردین هم‌زمان با سراسر کشور در دو شهرستان خرم‌آ‌باد و بروجرد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدباقر موسوی، معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: آزمون ورودی مدارس علمیه برادران استان لرستان جمعه، 29 فروردین‌ هم‌زمان با سراسر کشور در دو شهرستان خرم‌آ‌باد و بروجرد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نام‌نویسی 960 نفر در سه مقطع سیکل، دیپلم و عالی و اینکه تا روز برگزاری آزمون مهلت نام‌نویسی ادامه دارد، اضافه کرد: در خرم‌آ‌باد این آزمون در مصلای الغدیر و در بروجرد در مدرسه حضرت ولی‌عصر(عج) برگزار می‌شود که در خرم‌آ‌باد 560 نفر و در بروجرد 400 نفر در آزمون شرکت می‌کنند.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به وجود 13 مدرسه علمیه برادران در استان گفت: افرادی که در این آزمون که به‌صورت کتبی است نمره قبولی کسب کنند پس از شرکت در مرحله گزینش می‌توانند در مدارس علمیه استان تحصیل کنند.

captcha