کد خبر: 1395602
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳

بصیرت اساتید موجب ترقی جامعه در تمام عرصه‌ها می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس بسیج اساتید خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بصیرت اساتید موجب خیزش و ترقی جامعه در تمام عرصه‌ها می‌شود، گفت: به‌دنبال این پیشرفت می‌توان در مسیر تمدن نوین اسلامی حرکت کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمد افضلی، رئیس بسیج اساتید خراسان جنوبی امروز، 26 فروردین در مراسم افتتاحیه کارگاه جنگ نرم اساتید گفت: کارگاه جنگ نرم اساتید در راستای پیشبرد بینش افراد و بصیرت‌افزایی است تا اساتید بتوانند با تفکر و بینش عمیق اندیشه‌هایی مفید به دانشجویان ارائه دهند.



وی با اشاره به اینکه بصیرت اساتید موجب خیزش و ترقی جامعه در تمام عرصه‌ها می‌شود، گفت: به‌دنبال این پیشرفت می‌توان در مسیر تمدن نوین اسلامی حرکت کرد.



خلیل خلیلی، رئیس دانشگاه بیرجند نیز در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه بیرجند به‌عنوان بزرگترین قطب دانشگاهی شرق کشور، خدمات زیادی را در زمینه فرهنگی، سیاسی و... انجام داده که با توجه به نام سال باید در زمینه فرهنگ تلاش زیادی شود.



وی با اشاره به اینکه اکنون دشمن، اعتقادات و فرهنگ ما را مورد هدف گرفته است، ادامه داد: باید نخبگان فرهنگی به میدان بیایند؛ چراکه فرهنگ هر جامعه پایه و اساس آن است.



رئیس دانشگاه بیرجند عنوان کرد: با توجه به پیچیدگی این جنگ، نیازمند جهاد علمی و فرهنگی هستیم و برای رسیدن به بالندگی باید از صداقت و نشاط برخوردار باشیم تا بتوانیم در مقابل هجمه‌های دشمنان ایستادگی کنیم.

captcha