کد خبر: 1395678
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳
حجت‌الاسلام اختری:

برگزاری همایش‌ ملی امام هادی(ع) عامل گسترش فرهنگ دینی در جامعه می‌شود

گروه اجتماعی: دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به برگزاری همایش ملی امام هادی(ع) در سمنان یادآور شد: برگزاری چنین همایش‌هایی آن هم در سطح دانشگاه‌ها و مراکز علمی، باعث رشد و گسترش فرهنگ دینی در جامعه می‌شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) امروز، 26 فروردین در حاشیه همایش ملی «سبک زندگی امام هادی(ع)» در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: سران کشورهای غربی، آمریکا، رژیم جنایتکار صهیونیسم و برخی سران کشورهای عربی مانند عربستان و قطر نیز از این جنایتکاران وهابی تکفیری حمایت می‌کنند.

به گفته وی این افراد متهجر و جاهل به خاطر تعصبات کورکورانه و جاهلیت برخی افراد و مردم را تکفیر می‌کنند و دست به کارهای ضد انسانی و استکباری علیه مسلمانان، اهل تسنن و اهل شیعه در کشورهای منطقه می‌زنند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه این جنایات خرابکارانه و وحشیانه هیچ ربطی به اختلافات شیعه با سنی ندارد متذکر شد: شیعیان با اهل سنت هیچ اختلافی ندارند، اختلافات شیعه با سنی‌ها در برخی جزئیات است، وهابی‌های تکفیری‌ با تعصبات کورکورانه و جاهلیت خود دست به کارهای ضد انسانی می‌زنند.

حجت‌الاسلام اختری با اشاره به برگزاری همایش ملی امام هادی(ع) در سمنان یادآور شد: برگزاری چنین همایش‌هایی آن هم در سطح دانشگاه‌ها و مراکز علمی، باعث رشد و گسترش فرهنگ دینی در جامعه می‌شود، مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیز با همین هدف تلاش می‌کند ارتباط نزدیکتر و مؤثرتری با مراکز و مؤسسات علمی و دانشگاه‌ها داشته باشد.

وی در پایان افزودد: برگزاری همایش‌های علمی در خصوص سبک زندگی ائمه اطهار(ع) در رشد و توسعه فرهنگ و اعتقادات دینی نقش بسیار مهمی دارد که دانشجویان می‌توانند پایان‌نامه‌های دانشجویی خود در رشته‌های علوم انسانی را در اختیار چنین همایش‌هایی قرار دهند تا به رشد و توسعه فرهنگ دینی در جامعه کمک کند.

captcha