کد خبر: 1396011
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴
مسیب‌زاده عنوان کرد:

توسعه نگاه کیفیت‌محوری در برنامه‌های قرآنی آموزش و پرورش

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش اظهار کرد: استراتژی ما در سال جدید این است تا با توسعه نگاه کیفیت‌محوری از کمیت‌نگری کم کنیم تا کارهای قرآنی در آموزش و پرورش با اثرگذاری بیشتری اجرا شود.

محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره فعالیت‌های حوزه قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش در سال جاری گفت: طی نشست مشترکی که با وزیر آموزش و پرورش و معاونت پرورشی و فرهنگی این وزارتخانه داشتیم، وزیر تأکید داشت که فعالیت‌های حوزه قرآن و عترت نه تنها تعطیل و کم نشود، بلکه باید با جدیت دنبال شود.

توسعه نگاه کیفیت‌محوری در برنامه‌های قرآنی
مسیب‌زاده در ادامه اظهار کرد: در برنامه‌های امسال اداره‌کل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش تلاش می‌کنیم تا با توسعه نگاه کیفیت‌محوری از کمیت‌نگری کم کنیم و کیفیت را به طور جدی مورد توجه قرار دهیم، تا کارهای قرآنی در آموزش و پرورش با اثرگذاری بیشتری اجرا شود.
وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های ما در سال جاری راه‌اندازی دارالقرآن‌ها و احیای آنها خواهد بود، ادامه داد: بحث راه‌اندازی و احیای دارالقرآن‌ها مورد درخواست جامعه هدف ما بوده است و استان‌ها نیز تقاضای زیادی برای راه‌اندازی دارالقرآن‌ها داشته‌اند؛ به طور کلی برنامه‌های اداره‌کل قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش بر مبنای نظرات استان‌ها و کارشناسان مناطق و مدارس اجرا خواهد شد.

برنامه‌های قرآنی از سوی استان‌ها پیشنهاد می‌شود
مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در برنامه‌های خود تلاش داریم تا به جای اینکه اجرای برنامه‌های قرآنی از بالا به پایین و از اداره‌کل قرآن، نماز و عترت به استان‌ها دیکته شود، از مجموعه‌های استانی به سمت ستاد باشد؛ دیگر زمان آن که یک طرح در ستاد بنویسیم و انتظار داشته باشیم که در کل کشور اجرا شود، گذشته است.
وی اضافه کرد: استان‌ها در حال حاضر بلوغ فکری لازم برای اجرای برنامه‌های حوزه قرآن، نماز و عترت در سطح دانش‌آموزان و فرهنگیان را دارند، همچنین اساتید و مربیان خوبی در استان‌ها داریم که می‌توانند بهترین برنامه‌های قرآنی را به ما پیشنهاد داده و اجرا کنند.
مسیب‌زاده با بیان اینکه برای سال 93 دو کار محوری در دستور کار داریم، گفت: استراتژی ما در سال جدید حرکت به سمت تعالی است که این هدف را با تشکیل اتاق فکر با حضور اساتید و کارشناسان برجسته و محوری در اداره‌کل قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش  دنبال می‌کنیم؛ اقدامات اولیه برای راه‌اندازی اتاق فکر انجام شده است و پس از تشکیل جلسات متعدد، نتایجی که از این اتاق فکر به دست آمده اعلام می‌شود.

راه‌اندازی کمیسیون‌های معین استان‌های کشور
وی ادامه داد: کار دیگری که برای سال جاری در دستور کار داریم، بحث راه‌اندازی کمیسیون‌های معین استان‌های کشور است، کارشناسان استان‌ها در سال 93 کارگروه‌هایی را تشکیل می‌دهند تا در این کارگروه‌ها به بازنگری طرح‌ها و برنامه‌های حوزه قرآن و عترت بپردازند؛ امیدواریم با تشکیل کمیسیون‌های معین در استان‌ها بتوانیم به کیفیت‌بخشی فعالیت‌های قرآنی بپردازیم.
مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه فعالیت مدارس قرآن در سال 93، اظهار کرد: بحث مدارس قرآن، مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش است که آیین‌نامه آن در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسیده است؛ این مدارس آرزوی دیرینه بسیاری از فعالان قرآنی کشور است.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون دو هزار و 300 مدرسه برنامه‌ای قرآن داریم که البته قصد توسعه این مدارس را برای سال جدید نداریم و تلاش داریم تا به کیفی‌سازی فعالیت این مدارس بپردازیم؛ مدارس برنامه‌ای قرآن در شیف صبح فعالیت دارند که زمان ثبت نام در این مدارس همانند سایر مدارس بوده و دانش‌آموزان علاقه‌مند به تحصیل در این مدارس می‌توانند با شناسایی و مراجعه به این مدارس، ثبت نام خود را انجام دهند.

معلم
|
-
|
۱۳۹۳/۰۱/۲۷ - ۲۳:۴۹
0
0
باسمه تعالی. آموزش و پرورش باید برنامه ای بریزد تا از همه ظرفیت قرآنی این وزارتخانه استفاده بهینه شود. باید معلمانی با تخصص قرآنی را که فعالیت غیر قرآنی دارند را با ابلاع بخشنامه ای در ساعات اداری حداقل به عنوان مشاور به کارگیرد. به علاوه نباید دست از تقویت و تشویق معلمان در فعالیتهای قرآنی شانه خالی کند. البته باید توجه داست که قول و وعذه تشویق حتماًعملی شود.ممنون
captcha