سیدمحمد عبداللهی، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با تأکید بر توجه ویژه به مساجد به عنوان پایگاه اصلی برنامههای ستاد اقامه نماز، اعلام کرد: تعداد قابل توجهی از مساجد به عنوان مرکز اصلی کارهای فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز در سال جاری قرار گرفته است.
وی از برپایی کارگاه آموزشی مدرسان آموزش و پرورش خبر داد و اظهار کرد: در سالهای گذشته این برنامه در قالب دوره آموزشی صورت میگرفته اما در سال جاری در قالب کارگاه آموزشی با رویکرد کارگاهی و تعامل با خود مدرسان برپا میشود.
عبداللهی از ارتباط با مدرسان آموزش خانواده از سال 86 سخن گفت و عنوان کرد: طی این سالها آموزشهای مختلفی صورت گرفته به نحوی که اکنون میتوانیم ادعا کنیم سطوح اولیه آموزشها را پشت سرگذاشته و در برخی حوزهها در حال ارائه سطح عالی آموزش نماز با رویکرد شیوههای دعوت دانشآموزان و خانوادهها به نماز هستیم.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز افزود: کارگاههای آموزشی مدرسان آموزش و پرورش در 31 استان کشور از اول اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان ادامه مییابد که طی این کارگاهها هزار و 240 نفر ساعت حجم آموزشی به مدرسان ارائه خواهد شد.
حمایتهای هدفمند مادی و معنوی از فعالیتهای نمازی نخبگان
وی به بحث گسترش برنامههای اقامه نماز در فضای سایبر و اینترنت نیز اشاره و اظهار کرد: حمایتهای هدفمند مادی و معنوی از فعالیتهای نمازی نخبگان، نویسندگان و کانونهای فعال مردمی از موضوعات مورد توجه در سال جاری است که در حال انجام آن هستیم همچنین تقویت ارتباط و تعامل موثر ستاد با دستگاههای اجرایی در جلب مشارکتها و اجرای برنامهها مورد توجه قرار دارد.
عبداللهی با اشاره به اینکه برنامهریزی و سیاستگذاری وظیفه اصلی ستاد است و ستاد معمولاً امور اجرایی را تصدیگری نمیکند، گفت: در سال جاری دعوت به مشارکت و انعقاد تفاهمنامهها و توافقنامهها با دستگاهها، نهادهای مردمی و تشکلهای از اولویتکاری برخوردار است. البته برخی از برنامهها نیز توسط خود ستاد رهبری و اجرا خواهد شد تا برای نهادهایی که قرار است در زمینه نماز کارهای فرهنگی و آموزشی انجام دهند، الگوسازی شود.