حجتالاسلام عبدالعلی گواهی، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ، امروز، 27 فروردینماه در حاشیه نشست تبیین سیاستهای سازمان بسیج شهرداری تهران در سال 1393 در پاسخ به خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در رابطه با عملکرد بسیج شهرداری طی سالهای گذشته بیان کرد: بسیج شهرداری همگام با شهرداری تهران عملکرد خوبی داشته است و همانطور که شهرداری در تمام عرصهها بحمدالله موفق بوده، بسیج نیز تونسته است تا برنامههای موفقی داشته باشد.
وی ادامه داد: امیدارم امسال نیز که از سوی مقام معظم رهبری سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شده است هم شهرداری و هم بسیج بتواند همگام با هم خوب و موفق عمل کنند.
گواهی در ادامه سخنان خود افزود: بسیجیان امسال باید در دوعرصه اقتصاد و فرهنگ با قامتی بلند و جهادگونه مجاهدت کنند و برنامههای موفقی را ارائه دهند.
نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در ادامه در پاسخ به این سؤال که بسیج به طور مشخص در عرصههای اقتصادی و فرهنگی چه اقداماتی را میتواند انجام دهد، اظهار کرد: بسیج در این عرصهها بهویژه در عرصه فرهنگی که تاکنون نیز در این زمینه در تهران اقدامات موفق و قابل قبولی انجام شده است، میتواند برنامههای فراوانی را اجرا کند.
وی ادامه داد: هر کار فرهنگی که در تهران انجام شود، پشتوانه خوبی برای همه اقشار مختلف مردم است که بتوانند در عرصههای مختلف موفقیت داشته باشند.
گواهی در ادامه سخنان خود در این مورد گفت: فرهنگ تهران چون در واقع فرهنگ پیشانی جمهوری اسلامی است و هرکسی که از هرجای کشور و یا هر نقطهای از دنیا به ایران میآید ابتدا به تهران وارد میشود، باید فرهنگ والایی داشته باشد.
وی افزود: اگر فرهنگ تهران خوب و والا باشد، کسانی هم که به تهران میآیند این فرهنگ را به مناطق و یا کشورهای خود منتقل میکنند، لذا شهرداری تهران هم این امکان را دارد که چنین باشد و الحمدالله با روحیه جهادی که در شهردار تهران وجود دارد این شرایط دور از دسترس نیست.
نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در ادامه سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: بسیج نیز در این مورد باید پیشگامتر از جاهای دیگر حتی از قسمتهای دیگر شهرداری باشد و در واقع در خط مقدم جبهه فرنگی قرار گیرد.
گواهی در ادامه در پاسخ به این سؤال که در بحث فرهنگی شهرداری نوعی گسستگی، تضاد و موازیکاری وجود دارد و چگونه باید این مسائل را از بین برد، بیان کرد: این امور به نظر بنده هیچ توجیهی ندارد. تمام نهادهای فرهنگی باید یک جور فکر کنند، اعتباراتشان را کنار هم بگذارند و با پرهیز از موازیکاریها به صورت یک ید واحده کارها را انجام هند.
وی افزود: نهادهای فرهنگی باید معضلات و آسیبهای فرهنگی را بشناسند(که البته این کار تا حدود زیادی انجام شده) و این آسیبها را شناسای کنند. مردم ما الگوپذیر هستنند و اگر الگوهای خوبی به ایشان ارائه دهیم، قطعاً مردم به دنبال الگوهای بیگانه نمیروند.