کد خبر: 1397330
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲

زمینه مشارکت بیشتر خیرین در توسعه زیرساخت‌های آموزشی کردستان فراهم شود

گروه اجتماعی: استاندار کردستان گفت: شرایط لازم را برای مشارکت بیشتر خیرین مدرسه‌ساز در زمینه توسعه زیرساخت‌های آموزشی در کردستان فراهم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان دیروز، 30 فروردین در یکصد و سی و هشتمین شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: فراهم کردن زمینه تحصیل برابر برای دختران و پسران دانش‌آموز از جمله وظایف اصلی آموزش و پرورش و دستگاه‌های متولی امر است و کمک‌های مالی خیرین مدرسه‌ساز در این زمینه می‌تواند بسیار راه گشا باشد.
وی افزود: متأسفانه شاهد ترک تحصیل تعداد قابل توجهی از دختران دانش‌آموز در سطح استان هستیم که این مهم ریشه در مشکلات فرهنگی و اجتماعی دارد و کمتر به مبحث اقتصادی مرتبط می‌شود.
استاندار کردستان اعلام کرد: اگر مشکلات اقتصادی را به عنوان دلیل ترک تحصیل دانش‌آموزان مدنظر قرار دهیم باید میزان ترک تحصیل پسران دانش‌آموز کاهش یابد نه دختران دانش‌آموز لذا باید برای رفع مشکلات و موانع فرهنگی در این خصوص چاره‌اندیشی شود.
وی در ادامه  بر پیگیری جدی مشکلات تحصیلی دختران دانش‌آموز در سطح استان تأکید کرد و افزود: در این خصوص نیز امیدواریم رسانه‌های استان به یاری آموزش و پرورش آمده و برای فرهنگ‌سازی در این حوزه تلاش کنند.
زاهدی همچنین در ادامه سخنان خود نسبت به تغییر نام مدارس ساخته شده توسط خیرین هشدار داد و افزود: فرد خیر به نیت خیر و در بسیاری مواقع برای زنده نگه داشتن نام و یاد افراد از دست رفته خویش اقدام به ساخت مدرسه می‌کند لذا مسئولان آموزش و پرورش حق ندارند که نام این مدارس را تغییر دهند.
وی تصریح کرد: این امر علاوه بر رنجش خاطر خانواده‌های خیرین موجب کاهش سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی در امور زیربنایی استان می‌کند.
استاندار کردستان در پایان سخنان خود بر همکاری همه دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص تسهیل امور فعالیت‌های خیرخواهانه در حوزه آموزش و پرورش تأکید کرد.

captcha