کد خبر: 1397380
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹

زمینه جذب خیرین مدرسه‌ساز در استان کردستان فراهم شده است

گروه اجتماعی: رئیس مجمع خیرین مدرسه‌‌ساز استان کردستان با اشاره به اینکه زمینه جذب خیرین مدرسه‌ساز در استان فراهم شده، گفت: استان کردستان به لحاظ مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در سالیان گذشته در رتبه‌های آخر کشوری قرار داشت، اما در حال حاضر در رتبه 13 کشوری قرار داریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ابراهیم حسامی، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌‌ساز استان کردستان دیروز، 30 فروردین در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان از برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌‌ساز استان در اردیبهشت‌ماه سال جاری خبر داد و اظهار کرد: تحصیل دانش‌آموزان در مدرسه‌های مخروبه باعث رنجش خاطر است.
وی با اشاره به اینکه زمینه جذب خیرین مدرسه‌ساز در استان فراهم شده است، افزود: استان کردستان به لحاظ مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در سالیان گذشته در رتبه‌های آخر کشوری قرار داشت، اما در حال حاضر در رتبه 13 کشوری قرار داریم.
حسامی عنوان کرد: متأسفانه ادارات دولتی در این زمینه ما را حمایت نمی‌کنند که لازم است به خاطر تعالی و پیشرفت دانش‌آموزان استان، ادارات و مسئولان حمایت‌های خود را از این مجمع دریغ نکنند.
وی اعلام کرد: پتانسل خوبی در زمینه مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در استان وجود دارد که اگر ادارات و مسئولان مربوطه این مجمع را حمایت کنند مشارکت‌های خیرین مدرسه‌ساز چه در داخل استان و چه خارج از آن بیشتر خواهد شد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کردستان در ادامه با ابراز امیدواری از پتانسیل خوب جشنواره‌های خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان‌ها، بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات این مجمع کمبود اعتبارات دولتی است.
حسامی با اشاره به اینکه 12‌خیر به خیران مدرسه‌ساز استان در سال جاری اضافه شدند، بیان کرد: اولویت انجام کارها در این مجمع با پروژه‌های نیمه تمام خواهد بود.
وی نبود زمین لازم برای احداث مدارس خیرساز را از جمله مشکلات این اداره عنوان و تصریح کرد: از چند سال گذشته صدرهاشمی، یکی از خیران کشور، علاقمندی خود را جهت احداث یک مجتمع آموزشی در این استان اعلام کرده که به دلیل به توافق نرسیدن در خصوص مکان احداث آن، این مسئله راکد مانده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اعلام کرد: امسال کار احداث سه مدرسه در شهرستان دیواندره و سه مدرسه دیگر در شهرستان بیجار آغاز خواهد شد که به صورت نمادین کلنگ‌زنی یکی از این مدرسه‌ها در هفته معلم انجام می‌شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه براساس قانون نام‌گذاری مدارس خیرساز باید با هماهنگی فرد خیر صورت گیرد، یادآور شد: تغییر دادن نام مدارس خیرساز بدون اطلاع فرد خیر امری غیرقانونی است.

captcha