کد خبر: 1397448
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

محفل انس با قرآن در مهرستان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول امور بانوان ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مهرستان گفت: در نخستین روز از هفته زن، محفل انس با قرآن کریم دیروز، شنبه 30 فروردین در شهرستان مهرستان برگزار شد.

مریم اربابی، مسئول امور بانوان ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مهرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: در نخستین روز از هفته زن، محفل انس با قرآن کریم دیروز، شنبه 30 فروردین در شهرستان مهرستان برگزار شد.
وی در ادامه افزود: سازمان بسیج حوزه بانوان شهید شوشتری مهرستان، برنامه‌های فرهنگی متنوع و مختلفی را برای گرامی‌داشت هفته زن در این منطقه تدارک دیده است که در سطح شهرستان برگزار می‌شود.
مسئول امور بانوان ناحیه مقاومت بسیج مهرستان با بیان اینکه برنامه‌های هفته زن در مهرستان از شنبه آغاز و تا جمعه پنجم اردیبهشت‌‌ماه ادامه می‌یابد، گفت: هر یک از روزهای هفته گرامی‌داشت زن، با یک عنوان نامگذاری شده است.
وی اظهار کرد: روز نخست هفته زن، با عنوان «زن، کرامت انسانی و عدالت اجتماعی» نام‌گذاری شده که مراسم محفل انس با قرآن کریم با حضور تعداد 50 شرکت‌کننده به مناسبت گرامی‌داشت و شادی روح 7000 شهید زن کشور و شهید کشوری فوزیه شیردل و شهیدان زن استان برگزار شد.
اربابی بیان کرد: امیدواریم با برگزاری چنین محافلی، زندگینامه این شهیدان بزرگوار سرلوحه و الگوی خواهران بسیجی در زندگی، اجتماع، تربیت فرزندان صالح، شایسته و قرآنی قرار گیرد.

captcha