کد خبر: 1397505
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴

ثبت نام سراسری چهاردهمین دوره حفظ و تفسیر کل قرآن در استهبان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام چهاردهمین دوره حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن در مدارس شبانه‌روزی حفظ قرآن استهبان آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری ادامه می‌یابد.

به‌گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ثبت نام چهاردهمین دوره حفظ و تفسیر یکساله قرآن مدارس شبانه روزی حفظ قرآن استهبان از اول اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری ادامه می‌یابد.

حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر مدارس شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن کریم در رابطه با روند ثبت نام مدارس شبانه‌روزی بیان کرد: هر ساله از یکم تا 31 اردیبهشت‌ماه جاری از علاقه‌مندانی که واجد شرایط باشند به‌صورت اینترنتی ثبت نام می‌کند.

وی افزود: پس از ثبت نام، در تاریخ مشخصی از متقاضیان، مصاحبه حضوری به‌عمل آمده و افرادی که پذیرفته شوند، در دوره آزمایشی که از اواسط تیرماه شروع شده و 45 روز به‌طول می‌انجامد، شرکت داده می‌شوند.

شاهسونی افزود: گزینش نهایی قرآن‌آموزان پس از پایان دوره آزمایشی و قبولی در آزمون کتبی و شفاهی پایان‌دوره است.

این فعال قرآنی اظهار کرد: سال گذشته 270 نفر از آقایان و 50 نفر از بانوان، از 22 استان کشور در دوره آزمایشی حضور داشتند که از این مجموع، تعداد 120 نفر از آقایان و 27 نفر از بانوان گزینش شدند که این قرآن‌آموزان در حال حاضر موفق به حفظ 23 جزء از قرآن شده‌اند و تا پایان دوره، موفق به حفظ کل قرآن می‌شوند.

وی در پایان بیان کرد: طی سال‌های اخیر بیشترین آمار حاضران در این مدارس از استان خوزستان بوده است.

captcha