کد خبر: 1397628
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴
حجت‌الاسلام دهقان عنوان کرد:

آگاهی از سیره معصومین(ع)؛ بهترین راه شناخت و کسب رضای الهی

گروه اندیشه: رئیس عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی مرزبانی استان کرمانشاه گفت: بر اساس فرازهایی از زیارت جامعه کبیره که معصومین(ع) را جایگاه شناخت خدا معرفی می‌نماید، بهترین راه شناخت خداوند و رسیدن به خدا و رضای او بررسی زندگی اهل بیت(ع) است.

حجت‌الاسلام عباس دهقان، رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی مرزبانی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با تبریک ولادت حضرت زهرا(س)، گفت: زندگی اهل بیت(ع) راهنمایی روشن برای کسانی است که بخواهند به سعادت حیات دنیوی و اخروی خویش دست یابند و این مسئله به قدری پر اهمیت است که در برخی احادیث، شیعه بودن و پیروی از اهل بیت(ع) به تبعیت عملی از سبک زندگی ایشان دانسته شده است.

وی افزود: در زیارت جامعه از قول امام هادی(ع) می‌خوانیم: «اَلسَّلامُ عَلى مَحآلِّ مَعْرِفَةِ الله»؛ سلام بر جایگاه شناخت خدا و این یعنی بهترین راه شناخت خداوند و رسیدن به خدا و رضای او بررسی زندگی اهل بیت(ع) است.

حجت‌الاسلام دهقان تصریح کرد: در بین اهل بیت(ع) زندگی حضرت زهرا(س) و آشنایی با سبک زندگی ایشان برای ما راهگشاست؛ از این روست که وجود مقدس امام زمان(عج)، سیره آن حضرت را الگو و سرمشق خویش قرار داده‌اند.

خانواده از دیدگاه حضرت زهرا(س) کانونی مقدس و انسان‌ساز است

رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی مرزبانی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به دیدگاه حضرت زهرا(س) در خصوص خانواده گفت: خانواده از دیدگاه آن حضرت کانون مقدس است و میزان قداست آن به حدی است که ایشان دوست دارد تمام مدت عمر و اوقات خود را در آن بگذرانند زیرا همه چیز از خانواده آغاز می‌شود، حتی سعادت یا بدبختی یک ملت در خانواده رقم می‌خورد و عزت و سعادت جامعه در از آن نشئت می‌گیرد همچنین اگر با دیدی وسیع‌تر نگریسته شود جنگ‌ها و صلح‌ها در محیط آن تشکیل می‌یابند و در آنجاست که کودکان یعنی آینده‌سازان فردای جامعه می‌آموزند اگر بنای رشدی در جامعه‌ای آغاز شود آن باید از خانواده باشد.

وی در خصوص دیدگاه آن حضرت در مورد فرزند، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) درباره فرزند این تصور و اندیشه را دارند که امانت‌های خداوند در دست پدر و مادر هستند و والدین در برابر حفظ و رشد این امانت مسئول هستند.

حجت‌الاسلام دهقان تصریح کرد: همچنین آن حضرت، فرزند را به‌عنوان کالایی بی‌ارزش نمی‌شناسد که او را به دست دایه بسپارد، بلکه آن‌ها را وجودهایی ارزنده و درخور احترام و کرامت ذاتی می‌شناسد که باید مادر امر رسیدگی آنها را به عهده گیرد.

مادر؛ مرکب از دو عنصر نوازش و مهربانی

وی با اشاره به این مطلب که  آن حضرت خانه را مرکز انسان‌سازی می‌شناسد و فرزندان را ثمره باغ وجود، که درخور هرگونه اعتنا هستند، عنوان کرد: حضرت زهرا(س) یک مادر است و مادری از سویی مرکب از دو عنصر نوازش و مهربانی است که آن حضرت این دو را به حد کمال واجد هستند و این خود زمینه را برای تربیت خوب فرزندان فراهم می‌سازد.

حجت‌الاسلام دهقان تصریح کرد: حاصل تربیت حضرت زهرا(س) در محیط خانه، فرزندانی صاحب فضیلت‌های بسیار است و در محیط بیرون نیز تربیت بانوانی است عفیفه و کم نظیر که هر کدام چراغ و مشعل هدایتی برای دیگر بانوان در دنیای اسلام بودند.

حسین زاده
|
-
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
0
0
اشاره به خانه داری و فرزند پروری حضرت زهرا مسئله کاملا بجایی بود امیدوارم بانوان ما درس بگیرند
captcha