به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین شاهمرادی، در ابتدای اولین نشست خبری خود به معرفی شورای فرهنگ عمومی پرداخت و گفت: به منظور سیاستگذاری، هدایت و نظارت بر فرهنگ عمومی کشور در سال 64 شورای فرهنگ عمومی زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد.
وی با اشاره به حضور مسئولان کشوری در بالاترین سطح در شورای عالی انقلاب فرهنگی و تعیین وظایف دهگانه برای شورای فرهنگ عمومی به بیان تعدادی از این وظایف پرداخت و گفت: بررسی کارشناسانه و تحلیل شرایط کلیه جریانات فرهنگی در سراسر جهان به منظور اشراف بر تحولات فرهنگی جهانی، بررسی جریانات فرهنگی داخل کشور به منظور استخراج نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکارهای موثر برای ضعفهای موجود از جمله وظایف شورای فرهنگ عمومی است.
برنامهریزی و هدایت فرهنگ عمومی
حجتالاسلام شاهمرادی برنامهریزی و هدایت فرهنگ عمومی برای اجرای سیاستهای کلان شورای عالی انقلاب فرهنگی و ایجاد زمینههای لازم برای همکاری و هماهنگی بخشهاس خصوصی و مردمی فرهنگ با بخشهای دولتی و ... را از دیگر وظایف این شورا برشمرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی اعضای شورای فرهنگ عمومی را 32 عضو شامل 29 مسئول حقوقی و سه مسئول حقیقی از جمله: مسئولانی از صدا و سیما، ناجا، وزارت ارشاد، شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی و ...عنوان و اعلام کرد: این شورا تا کنون 615 جلسه برگزار کرده است.
شورای فرهنگ عمومی قرارگاه فرهنگی است
وی به مطالبه سال جاری مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شورای فرهنگ عمومی به عنوان قرارگاه، مسائل فرهنگی را بررسی کند و هنجارها و ناهنجاریها و مسائل آحاد جامعه را کارشناسی کند نیز اشاره و عنوان کرد: فرمایشات ایشان با دو اولویت عزمملی و نگاه جهادی است.
حجتالاسلام شاهمرادی ادامه داد: عزم ملی به تمام مردم و نهادها مربوط میشود و مدیریت جهادی بر عهده مسئولان فرهنگی است که با نگاه جدی و جهادی به فرهنگ توجه کنند. مقام معظم رهبری در سخنانشان حتی فرهنگ را بر اقتصاد مقدم عنوان کردهاند؛ هر چند اقتصاد مقدمه فرهنگ است، فرهنگ مقدم بر اقتصاد است و این بار مسئولیات مسئولان فرهنگی را سنگین میکند.
وی از رسانهها خواست بر اساس وظایف اعلام شده عملکرد و اقدامات مسئولان فرهنگی را مطالبه کنند.