به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجتالاسلام سید رضی موسوی شکوری، امام جمعه خوی امروز، سه شنبه، دوم اردیبهشتماه در همایش امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان با اشاره به برخی از مشکلات ستادهای احیاء اظهار کرد: نبود ضمانتهای اجرایی سبب ناکارآمدی مصوبات این ستادها در عمل شده است.
وی یکی از دلایل اصلی فراموششدن این فریضه در جامعه را غفلت مسئولان فرهنگی و اجرایی دانست و گفت: بسیاری از مسئولان نظام جمهوری اسلامی به ویژه مسئولان اجرایی موضوع امر به معروف و نهی از منکر را یک موضوع فرعی و حاشـیهای میدانند و از پرداختن به این موضوع غافل میشوند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوی ادامه داد: در اصل 8 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران چنین آمده است در جـمـهـوری اسـلامـی ایـران دعـوت بـه خـیـر امـر بـه مـعروف و نهی از مـنکـر وظیفهای همگانی و متقابل بر عـهده مـردم نسبت به یکدیگر دولت نسبـت بـه مـردم و مـردم نـسبـت به دولـت اسـت.
وی با استناد به اصل فوق خاطرنشان کرد: در نهایت میتوان نتیجه گرفت این فریضه گسترده و همگانی است و اختصاص به قشر خاصی ندارد.
حجتالاسلام شکوری با اشاره به محورهای همایش، پرداختن به تأثیر نماز بر پیشگیری از منکرات در نسل جوان و ارائه روشهای کاربردی در زمینه فعالیتهای مربوط به امر به معروف از دیگر ضروریات تشکیل این همایش عنوان کرد.
این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر جایی در بخشنامهها و مـقررات اداری نـدارد و نوع مردم تحت تأثیر تفکرات و فرهنگهای وارداتی هستند البته هدف فقط فرهنگ و تفکرات غربی و اروپـایی نیست بلـکه در طـول تاریخ در اثر حاکمیت پادشاهان و حاکمان لائیک و ضد آموزههای دینی به مـرور زمـان فرهنـگ دیـنی مـردم بـه تـحلیل رفتـه اسـت..
حجتالاسلام شکوری پایان با انتقاد از ستادهای امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: نوع ستادهای احیا در سطح کشور چند مشکل اساسی و مشترک دارند و اعضای ستاد به دلیل مشغلههای متعدد به اصل موضوع بهاء نمیدهند، اگر مصوباتی داشته باشند نوعاً به مرحله اجرا نمیرسد.