کد خبر: 1398914
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶
در گفت‌وگو با دو فعال قرآنی مطرح شد؛

ثمره زندگی «سیدمحمد موسوی‌بلده»؛ تربیت فرزندانی صالح و مروج قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: در گفت‌وگو با دو نفر از فعالان قرآنی در مورد خصوصیات اخلاقی مرحوم «سیدمحمد موسوی‌بلده» بر رعایت اعتدال در زندگی، احترام ویژه به فعالان قرآنی و از همه مهم تر تربیت فرزندانی مروج قرآن کریم تأکید شد.

به مناسبت درگذشت «سیدمحمد موسوی بلده»، پدر «سیدمحسن موسوی بلده»، پیشکسوت قرآنی کشورمان، مصاحبه ای با دو نفر از اساتید قرآنی ترتیب داده شد تا از ویژگی های اخلاقی مرحوم موسوی بلده جویا شویم؛ بهروز یاریگل، مدرس و کارشناس قرائت قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد ویژگی های اخلاقی مرحوم سیدمحمد موسوی بلده، گفت: در زمان‌های گذشته دیدارهایی هر چند اندک با ایشان داشتم و از نزدیک با روحیات و خلقیات این پدر بزرگوار آشنا شده بودم.

وی افزود: مرحوم سیدمحمد موسوی‌بلده در سال‌های اخیر به دلیل رنج‌های ناشی از بیماری، کمتر در جلسات قرآن حضور می‌یافتند و توفیق دیدار با ایشان را از دست داده بودیم. مرحوم موسوی بلده در تربیت فرزندان خود بسیار کوشا بود و توانست خانواده کاملاً قرآنی را به جامعه تقدیم کند.

این پیشکسوت قرآنی کشور تصریح کرد: اهدای سه استاد قرآنی به جامعه کار بزرگی است که تنها از عهده افرادی همچون مرحوم «موسوی بلده» ساخته است. ایشان فردی بسیار مقید بود و تا زمانی که توانایی جسمی اجازه داد در مجالس و محافل قرآنی حضور می‌یافتند و بسیار علاقه‌مند به بحث قرآن بودند.

یاریگل در پایان با تأکید بر شخصیت قابل احترام آن مرحوم، اظهار کرد: ایشان با سن بالایی که داشتند به دوستان قرآنی فرزندانشان بسیار احترام می‌گذاشتند و رفتارشان درحد یک پدر واقعی مهربانانه توأم با عطوفت بود. وی در اخلاق و رفتار بسیار میانه رو و متعادل بودند و این اعتدال را همیشه در زندگی خودشان هم رعایت می‌کردند.

مجید زکی‌لو، فعال قرآنی کشور نیز با بیان اینکه مرحوم «سیدمحمد موسوی‌بلده» پدر دو نفر از اساتید برجسته قرآن کشورمان هستند، گفت: همین امر نشان دهنده این موضوع است که اهمیت دادن به قرآن یکی از اولویت‌های اصلی زندگی آن مرحوم بوده است.

وی با بیان اینکه سیدمحسن موسوی بلده، در حال حاضر یکی از اساتید برجسته در علم تجوید قرآن کریم در کشور است، گفت: آن مرحوم با تهیه لقمه حلال و تربیت فرزندانش بر اساس تربیت اسلامی و قرآنی موجب شد تا خانواد‌های قرآنی داشته باشد و قدم‌های مثبتی در این وادی بردارند، مطمئناً زمانی فرزند در یک خانواده می‌تواند به این حد از توانمندی برسد یک سری ملزومات نیاز دارد که مرحوم موسوی بلده با فراهم کردن این بستر برای خانواده راه را برای فعالیت‌های قرآنی آنها هموار کرد.

این فعال قرآنی کشورمان یکی از ویژگی‌های اخلاقی آن مرحوم را کم صحبت بودن، عنوان و اظهار کرد: ایشان انسان فکور و خوش برخوردی بود و التزام به مهمان نوازی از دیگر خصائص ایشان بود که زبان زد همه بود. ایشان اصرار فراوانی داشتند که به مهمان تکریم کنند که همین امر یکی از سیره‌های حسنه اسلامی است که به شکل کمال در وجود مرحوم موسوی بلده وجود داشت.

زکی‌لو در پایان، داشتن چهره‌ای متبسم را یکی دیگر از ویژگی‌های ایشان عنوان کرد و گفت: ایشان فردی بسیار معتمد در بین اهالی محل زندگی‌شان بودند و در مراسم تشییع آن مرحوم نیز این واقعیت به خوبی قابل مشاهده بود. این خانواده دارای فعالیت‌‌ها و ارتباطات اجتماعی وسیع و در صحنه‌های فرهنگی و دانشگاهی دارای فعالیت هستند.

captcha