به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، کلیات ترجمه قرآن، مباحث نظری در ترجمه قرآن، انواع ترجمه قرآن، مترجمشناسی قرآن، تاریخ ترجمه قرآن از جمله محورهای اصلی این همایش خواهد بود.
در فراخوان این همایش از اساتید، دانشجویان، دانشآموختگان و پژوهشگران علاقمند به شرکت در این برنامه دعوت شده است تا با ارائه یافتهها و نتایج پژوهشهای خود در محورهای پیشنهادی و سایر موضوعات مرتبط، این مرکز را در برگزاری هرچه پربارتر این رویداد علمی یاری کنند.
علاقمندان به ارائه پژوهش خود باید فرم «طرح نامه» را از وبگاه مطالعات ترجمه به آدرس www.translationstudies.ir دریافت و نسخه تکمیل شده آن را تا مهلت مقرر به رایانامه دبیرخانه همایش ارسال کنند.
چکیده طرحهای پذیرفته شده در مجموعه چکیدههای همایش پیش از برگزاری همایش چاپ خواهد شد.
آخرین مهلت ارسال طرح نامه 15 مهر 1393 و اعلام نتایج بررسی طرح نامه 30 مهر ماه اعلام شده است.
پژوهشکده مطالعات ترجمه دانشگاه علامه طباطبایی طی 6 سال فعالیت خود، تا کنون همایشهایی را با عناوین «مسائل فرهنگ و جامعهشناسی در ترجمه»، «نقد ترجمه»، «شیوههای آموزش ترجمه»، «ارزشیابی ترجمه در محیطهای آموزشی»، «شیوهها و چارچوبهای نظری پژوهش در ترجمه»، «ترجمه، التقاط فرهنگی و هویت ملی» و «ترجمه و ادبیات معاصر فارسی» برگزار کرده است.
النجانب ضمن تبریک و تمجید فعالیت های پژوهشکده در خدمت به قرآن کریم و مسلمانان جهان، آمادگی خود را جهت همکاری با برگزارکنندگان همایش اعلام می دارم.
ببخشید می خواستم بدونم زمان برای ارسال طرح نامه تمدید خواهد شد ؟ و اینکه اگه تو همایش مقاله ای نفرستیم می تونیم با پرداخت مبلغ مورد نظر کتاب همایش رو دریافت کنیم??
از زحمات شما ممنونم
اینجانب فوق لیسانس مترجمی زبان انگلیسی با افتخارتمام در این همایش شرکت خواهم کرد.