کد خبر: 1399105
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹

آغاز ثبت نام مرحله یازدهم طرح ملی « تلفنی حافظ قرآن شوید» برای سال 93

گروه فعالیت‌های قرآنی: ثبت نام مرحله یازدهم طرح ملی « تلفنی حافظ قرآن شوید» از امروز، سوم اردیبهشت‌ماه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد‌صادق محسنی‌کبیر، مدیر روابط عمومی دارالقرآن خانه کارگر گفت: پیرو مصوبه مرکز آموزش‌های غیرحضوری قرآن کریم یا « تلفنی حافظ قرآن شوید»، پیش ثبت نام مرحله یازدهم این طرح از امروز، سوم اردیبهشت‌ماه به مدت یک‌ ماه آغاز شد.

وی گفت: این طرح که پیرو فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در سطح کشور برگزار می شود، جدیدترین روش حفظ قرآن کریم در کشور است که به صورت تلفنی و بدون نیاز به حضور در کلاس انجام می‌شود.

مدیر روابط عمومی دارالقرآن خانه کارگر اظهار کرد: این دوره‌ها در مدت زمان دو، سه و یا چهار سال انجام می‌شود که علاقه‌مندان به حفظ قرآن کریم پس از دریافت برنامه و بسته کمک آموزشی، تحت آموزش‌های تلفنی اساتید پشتیبان که عموماً از حافظان کل قرآن هستند، قرار می‌گیرند؛ همچنین در کنار این آموزش‌ها اولین بسته کمک آموزشی حفظ قرآن کریم در کشور با نام «صحیفه حفاظ» که شامل کتاب تمرین سعی، کتاب واژه‌نامه، کتاب راهنمای حفظ هدی و لوح فشرده ترتیل کل قرآن کریم است، برای سهولت حفظ قرآن به متقاضیان ارائه می‌شود.

محسنی‌کبیر تصریح کرد: تاکنون بیش از 100 هزار نفر از سراسر کشور و خارج از ایران متقاضی ثبت نام این دوره‌ها بوده‌اند که کار آموزشی بیش از 30 هزار نفر از آنان شروع شده است.

وی در خصوص اعطای مدرک کارشناسی به حفاظ قرآن کریم گفت: پیرو مصوبه سال 1357 مجلس شورای اسلامی، افرادی که قرآن را حفظ می‌کنند، می‌توانند با شرکت و قبولی در دو آزمون کتبی و شفاهی مدرک لیسانس علوم قرآن و حدیث را بدون تحصیل در دانشگاه دریافت کنند.

مدیر روابط عمومی دارالقرآن خانه کارگر در پایان افزود: علاقه‌مندان به ثبت نام در این دوره می‌توانند تا تاریخ سوم خرداد‌ماه سال جاری با شماره تلفن 66978001-021 تماس بگیرند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.ehoda.com مراجعه کنند.

captcha