کد خبر: 1399351
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
در قم؛

مراسم بیستمین سال ارتحال آیت‎الله العظمی گلپایگانی برگزار شد

گروه اندیشه: مراسم بیستمین سال ارتحال آیت‎الله العظمی گلپایگانی دیشب 4 اردیبهشت‌ماه در مسجد اعظم قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، در این مراسم آیات عظام صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی و امینی، حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه، حجج اسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری و سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها حضور داشتند.

آیت‎الله یوسف طباطبایی نژاد، امام جمعه اصفهان در این مراسم در سخنانی با اشاره به درایت بالای سیاسی آیت‎الله گلپایگانی گفت: وقتی عده‎ای از طلاب کشورهای اسلامی با هدف اجازه گرفتن از امام برای ساخت مرقد برای حضرت زهرا(س) در بقیع به خدمت ایشان مشرف می‎شوند و ایشان آنها را به آیت‎الله گلپایگانی ارجاع می‎دهند آیت‎الله گلپایگانی به شدت با این موضوع مخالفت می‎کند.

وی ادامه داد: ایشان معتقد بود نباید چنین کاری صورت گیرد زیرا دستاویزی برای دشمنان می‎شود تا بگویند شیعه در مخفی بودن قبر دختر پیامبر دروغ گفته است بنابراین این قبر باید تا زمان ظهور مخفی بماند.

طباطبایی نژاد با تجلیل از شخصیت این مرجع تقلید اظهار کرد: ایشان بعد از وفات آیت‎الله العظمی بروجردی به مقام مرجعیت رسیدند اما همواره در خدمت امام و انقلاب بودند و از ایشان حمایت کردند.

وی افزود: وقتی یکی از روزنامه‌ها به امام اهانت کرد و در ایام تبعید امام و سختگیری رژیم بر علیه مبارزان ایشان بدون واهمه از امام حمایت می‎کردند و بعد از انقلاب نیز همیشه همراه و یاور امام و انقلاب بودند.

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه خدمات ایشان در ترویج فرهنگ ناب اهل‌بیت علیهم‌السلام و پیروزی انقلاب اسلامی فراموش نشدنی است تصریح کرد: این خدمات به حدی بود که امروز پس از گذشت 20 سال از رحلت ایشان همگان زبان به ستایش این بزرگ مرد تاریخ معاصر تشیع می‎پردازند.

وی اظهار داشت: این عالم فقید علاقه زیادی به گسترش فرهنگ ناب تشیع در جهان داشت و در این راستا از هیچ خدمتی کوتاهی نکرد.

لزوم افزایش پذیرش حوزه

امام جمعه اصفهان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به محدودیت حوزه در پذیرش طلبه گفت: باید برای این موضوع تدابیری اندیشیده شود زیرا سالانه نیمی از متقاضیان جوان و نوجوان علاقه‎مند برای حضور در دروس حوزه به دلیل همین محدودیت‎ها حذف می‎شوند.

طباطبایی‌نژاد با اشاره به تاکید بزرگان دین بر استقلال حوزه از دولت ادامه داد: با وجود این موضوع نباید دولت هیچ کمکی به حوزه نکند و این درست نیست حوزه بدون بودجه دولت اداره شود.

captcha