محمود مظفر، مشاور عالی و معاون پیگیریهای ویژه ستاد اقامه نماز در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به معرفی شبکه ملی امین(یاوران نماز) ستاد اقامه نماز پرداخت و اظهار کرد: سال جاری سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی است و ما قصد داریم با مدیریت جهادی کاری متفاوت با سالهای گذشته در خصوص نماز انجام دهیم.
وی از برنامهریزی برای تشکیل «شبکه ملی امین» خبر داد و گفت: طرح یاوران نماز در آغاز به عنوان یک مبحث تئوریک مطرح شد و اینک سازماندهی و تشکیل شبکهای از یاوران نماز، تعریف کار برای آنها، دیدن و ارزیابی نتایج عملکرد آنها و مدل سازماندهی هستههای یاوران نماز در قالب شبکه ملی امین اجرایی میشود.
یک مدیر اجرایی، سه زیر شاخه، 40 داوطلب
مظفر شبکه ملی امین را انجمنی مردمی از یاوران نماز معرفی کرد که در آن گروههای مختلف جامعه دانشآموزان، دانشجویان و همه اقشار مختلف جامعه و گروههای مختلفی که علاقهمند هستند را تحت پوشش قرار میدهد و افزود: هر شبکه امین از یک مدیر اجرایی با سه نفر زیرشاخه و مجموعهای 40 نفره از افراد داوطلب تشکیل میشود.
وی ادامه داد: این افراد در کنار هم یک شبکه هستهای با ارتباطات چهره به چهره ایجاد میکنند و هر گروه در هر منطقهای که برای اقامه نماز جماعت اول وقت و در مسجد مانعی وجود داشته باشد، برای رفع آن مانع اقدام میکنند، سپس گزارش کار و عملکرد خود را به هم و به جامعه مورد نظر منتقل میکنند.
این مقام مسئول در طرح شبکه ملی امین افزود: هر جایی که برای اقامه نماز جماعت مشکلی وجود داشته باشد اعضای شبکه ملی امین برای از بین بردن موانع تلاش میکنند، مثلاً در یک اداره اگر مشکلی از نظر حضور کارمندان و مدیران وجود داشته باشد با تذکر لسانی مسئله را رفع میکنند و اگر حتی لازم باشد اذان زنده و حلقومی در اداره مورد نظر میگویند و یا اگر نمازخانه مشکلی دارد خادم افتخاری نمازخانه شده و مشکل را رفع میکنند تا زمینه را برای حضور پرشکوه مردم برای نماز فراهم شود.
امیدواریم ظرف 3 سال یک میلیون نفر عضو این مجموعه شوند
مشاور عالی و معاون پیگیریهای ویژه ستاد اقامه نماز چشمانداز این طرح را برپایی نماز جماعت اول وقت در مسجد و نمازخانههای ادارهها و با حضور اصناف، اقشار، جوانان و نوجوانان و ... دانست و گفت: امیدواریم ظرف سه سال یک میلیون نفر عضو این مجموعه شوند.
آموزش برای برداشتن موانع نماز
وی ادامه داد: در این طرح ابتدا نوع سازماندهی و کارهایی که باید انجام شود را به هر دستگاه ارائه میکنیم، سپس چهار نفر داوطلب اولیه توسط ستاد اقامه نماز آموزش میبینند و این چهار نفر در مرحله بعد افرادی دیگری را برای دریافت آموزشها جذب میکنند و این افراد نیز به همین ترتیب آموزش داده میشوند تا بدانند چگونه موانع نماز را برطرف کنند.
مظفر در پاسخ به این سؤال که افراد علاقهمند چگونه میتوانند عضو این گروهها شوند، گفت: علاقهمندان میتوانند وارد سایت ستاد اقامه نماز به آدرس http://center.namaz.ir/ شده پیام و شماره تلفن خود را ارائه کنند تا از سوی ستاد اقامه نماز با آنها تماس گرفته شود.
150 عضو شبکه ملی امین در جمکران آموزش میبینند
وی اعلام کرد: همزمان با میلاد حضرت علی(ع) اولین گروه 150 نفره عضو شبکه ملی امین در مجتمع فرهنگی زیارتی یاوران حضرت مهدی موعود (عج) مسجد مقدس جمکران به مدت سه روز آموزش میبینند و طرح به صورت اجرایی با همین برنامه آغاز میشود. در این برنامه از هر استان چند داوطلب حضور دارند که پس از آموزش به استانهای خود بازگشته کار عملیاتی و سازمانی را آغاز میکنند.
این مقام مسئول در طرح شبکه ملی امین با تأکید بر اینکه این طرح برای کل کشور اجرایی میشود و هر شهرستان حداقل یک گروه 40 نفره را خواهد داشت، گفت: دورههای آموزشی این طرح نیز گسترش خواهد یافت و مسئولان اصلی ستاد اقامه نماز هر استان با هدایت امام جمعه همان استان در راستای گسترش طرح شبکه ملی امین فعالیت میکنند، البته پایه کار بر ارتباطات مردمی و اقدامات مدیری استوار است که به صورت داوطلبانه و برای رضای خدا وقت خود را که برای نماز اختصاص میدهد.