
سرهنگ قدرتالله زمانینژاد، معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی از شهادت بهعنوان اوج کمال انسانی یاد کرد و افزود: دین مقدس اسلام کاملترین نسخه الهی برای هدایت و کمال بشر و شهادت یکی از مهم ترین و والاترین ارزش ها در حفظ، گسترش، بالندگی و اقتدار دین و جامعه دیندار است.
وی اضافه کرد: از آنجا که عامل شهادت طلبی مؤمنان، عشق به خدا و شوق دیدارش، انجام دستورهایش برای تقرب بیشتر، تقوای مطلوب و محبت و رحمت به بندگانش در دفاع از حقوق فطری و الهی آنها و در یک کلمه، دفاع از انسانیت انسانهاست و شهادتطلبی، از مطلوبترین و ارزشمندترین روحیات و ملکات فاضله انسانی نزد خدای سبحان به شمار میرود.
زمانینژاد فرهنگ شهادت را از محبو بترین فرهنگ در جامعه اسلامی و به ویژه خانواده ناجا عنوان کرد و افزود: انتخاب آگاهانه شهادت را در سایه تفکر صحیح و بینش الهی دانست.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان، پاسداشت ارزش ها و آرمانهای شهدا و ایثارگران را لازمه یک جامعه اسلامی بیان کرد و گفت: بهمنظور گرامیداشت مقام شهدا و جانبازان، مسئولان انتظامی استان در سال گذشته از 286 خانواده شهید و جانباز بازدید داشتند.
این مقام مسئول در پایان دستاوردهای انقلاب اسلامی و احیاء اسلام ناب محمدی(ص) را از ویژگیهای نهادینه شدن فرهنگ شهادت و ایثار در ایران اسلامی برشمرد و گفت: شهادت و ایثارگری سکه پربهایی است که در یک روی آن باید والاترین ارزشهای الهی را مشاهده کرد و در روی دیگر آن دستاوردها و آثار و برکات بی بدیل آن متجلی است.